Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

• Düşmez.

Oy: 59 64,1%
  • Düşer

Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

Oy: 27 29,3%

• Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşmesi için herhangi bir sebep bulunmuyor ne yazık ki.

giphy.gif

Diplomasız beceriksiz diyerek kimi kastettin?

Köşedeki bakkal Salih abiyi kast etmiş, ekonomi onun yüzünden böyle.

Bazı mesajların açıklaması olmaz. Mesaj yerine ulaşmıştır. :D

500 TL ye aldığım ekran kartımı 1500 TL olarak görünce doları takip etmeyi bıraktım bu saatten sonra bilgisayar toplanabilecegini düşünmüyorum ama ayakkabı kutun varsa başka.

Kur aldı başını gidiyor. Umarım bunun nedeni seçimlerdir çünkü seçimler bittiğinde kurlar düşmezse en kötü toplama PC normal değerinin 2 katı olacak. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Çoğu kişinin dünyasında bilgisayar alamamak vardır ama doların etkilemediği ürün yok. Her şeyi dışarıdan alıyoruz, her şeyi etkiliyor yani.

Yaza doğru hafif düşüşler, yazın ortalarında da düşüş bekliyorum şahsen. Kısa vadede yükselebilir biraz daha.

IMF'ye bağlı seçim sonrasında gelirse 4-4.5 TL hayal değil. Gelmezse ve dış finansman bulamazsak tedbir ve mali sıkılaştırma yapmazsak yani bu kafayla devam edersek 7-8 TL'de hayal değil.

Her zaman diyorum. İleri bir tarihte PC almak istiyorsanız paranızı dolara çevirin. Dolar artsa da düşse de zararınız yok. Sonuçta alacağınız parçanın dolar bazında fiyatı aynı kalıyor. Ben GTX 1150 Ti ya da GTX 1650 almayı düşünüyorum. Köşeye bunlar için 500 dolar ayırdım. Bu ekran kartları tahmini olarak 200-350 dolar arasında çıkacak. Yani önlemini önceden al.

Ekonomi gitgide daha da düzeliyor. Bu kafayla giderlerse ülke arabasını da üretir, uçağını da. Bor10 buna bir örnek mesela.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı