Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

• Düşmez.

Oy: 59 64,1%
  • Düşer

Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

Oy: 27 29,3%

• Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yıl 2014 her evin önünde en az 3 araba olması ülkenin refah düzeyinin iyi olduğunu gösterir. Yıl 2016 her evin önünde 3 araba olması israftır. Bunu diyen başçoban 40-50 araba konvoyuyla arabasına binip gidiyor.

O yüzden sistem almak istiyor isen al hesabını yap he şöyle düşünce varsa yeni işlemci çıkacak ekran kartı çıkacak bunun önü kesilmez al keyfine bak ben r9 390 aldım 3 ay geçmeden 480 çıktı. İnşallah demek istediğimi anlat mışımdır.

Sent from my MI 5 using Technopat Sosyal mobile app

Ne düşmesi olduğu yerde dursa yeter. :) Bu hızla da devam ederse seneye 5-6 tl olur dolar.

Şu an 3.39. Biraz daha düşecektir 3.30 civarına. Ondan sonra çok bir şey beklemeyin.

Bu kampanya doları bitirir. (Artık $ yok, TL var.)
Yalnız, bir sorun var, her şeyi geçtik: Amazon ve diğer yabancı firmalarla da görüştüm, bak kardeşim dedim, TL alacaksanız sizden alışveriş yapacağım yok, ille de $-£ diye tutturacak iseniz unutun benim gibi yağlı bir müşteri. Adamla ne desin iyi? :D

Bu kampanya doları bitirir. (Artık $ yok, TL var.)
Yalnız, bir sorun var, her şeyi geçtik: Amazon ve diğer yabancı firmalarla da görüştüm, bak kardeşim dedim, TL alacaksanız sizden alışveriş yapacağım yok, ille de $-£ diye tutturacak iseniz unutun benim gibi yağlı bir müşteri. Adamla ne desin iyi? :D
Sesli güldüm. :) Güzel yaklaşım.

Sent from my MI 5 using Technopat Sosyal mobile app

Baş Çoban mı? Az önce beyler ülkenin cumhurbaşkanına hakaret ettiniz farkında mısınız? Sizler ne kadar da nankör kişilersiniz. Her durumda isyan eden şükürsüzlersiniz. Hükümete geçtiğinden beri Türkiye ekonomisini 3 katına çıkaran bu adama teşekkür etmek yerine ''Dolar 3,5 ti 3,6 oldu hepsi onun suçu.'' havasındasınız. Eğer o adam olmasaydı şimdi siz şu cümleyi kuruyor olacaktınız : ''1 Dolar=3600000 TL

Baş Çoban mı? Az önce beyler ülkenin cumhurbaşkanına hakaret ettiniz farkında mısınız? Sizler ne kadar da nankör kişilersiniz. Her durumda isyan eden şükürsüzlersiniz. Hükümete geçtiğinden beri Türkiye ekonomisini 3 katına çıkaran bu adama teşekkür etmek yerine ''Dolar 3,5 ti 3,6 oldu hepsi onun suçu.'' havasındasınız. Eğer o adam olmasaydı şimdi siz şu cümleyi kuruyor olacaktınız : ''1 Dolar=3600000 TL
He aynen he.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikirlerinizi merak ediyorum arkadaşlar. Sizce gerçekten böyle bir şey olur mu? Bu konuyu açtığım zaman doların değeri 3,80730469 Türk Lirası'dır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı