Dolar Yükselir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyatlar dolarla doğru orantılı artıyor fakat dolar düştüğünde fiyatlar da dolarla beraber düşmüyor anlayacağın pahalanmak var ucuzlamak yok.

Ben 2 yıl önce 16GB RAM'i 272TL aldım 80-90 dolardı, şimdi aynı RAM aynı dolar fiyatına 1000TL gerisine siz karar verin.

11.jpg
 
Son düzenleme:
Dolar almak yerine, paranızı dolar endeksine sabitlemeyi de düşünebilirsiniz.
 
Hala doların düşebileceğine inananlar var mı ya. Çok sevdiğim Yüzüklerin efendisinden bir söz vardı paylaşayım sizinle Umut bu topraklardan gideli çok oldu. ~EOMER
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl sonu 10.2 diyen ekonomistler var. Zarar edeceğini düşünme eğer düşünüyorsan sadece MB'nin yıl sonu dolar kuru tahmini 6.30.
 
Arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkürler, elimden geldiğince hepsini okudum. 1500 dolar ve 50 gram altın alarak yatırım yapmaya karar verip mobil bankacılık üzerinden dövizimi ve altınımı aldım. Konu kilitlenebilir, fakat tartışma alevli, başkalarına fikir olabilmesi açısından açık kalmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben de doların yükseleceğini düşünüyorum açıkçası.
 
Ben de az önce son anda SSD aldım. Çoğu internet sitesi anında tepki vermiş artışa. Sadece SSD'de öğlen baktığım fiyatlarla şimdi baktıklarım arasında 25-30 TL (belki daha fazla bile vardır) oynamış. PC toplayanlar falan için parça sayısı arttıkça bu fark da artacaktır tabi.
 
Malum kişi, dün gece yarısı bir vergi kararnamesi çıkarmış. Döviz cinsinden vadelide parası bulunanlar için %5 vergi koymuş😂. Böyle bir ülke daha yok.
 
@ust_sel o daha fiyatlara yansimamistir satıcı taktiği, düşünce elimizdekileri eski kurla aldık diyorlar ama neyse.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@ust_sel o daha fiyatlara yansimamistir satıcı taktiği, düşünce elimizdekileri eski kurla aldık diyorlar ama neyse.

Valla bilemiyorum. Hepsiburada'da armıştı n11'de bir satıcıdan aldım. Ama sonuçta direkt yansımamış olsa bile kur artışı zam için her zaman bahane olarak kullanılabilir.

Kurda azalış olsa tabii bu kadar hızlı tepki vermezler 😄
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı