"Dünyanın en iyi oyunu Witcher'dır"

1615136710473.jpeg


Kendileri yukarıda görüldüğünün aksine çoğunlukla sürü olarak gezerler.
Hayır hiçbir şey kolay kolay dünyanın en iyisi olamaz. Kişiden kişiye değişen bir tabirdir bu. Ancak herkes kabul ederse bu olabilir. Witcher 3 gerçekten çok güzel ama dünyanın en iyisi mi? Sanmıyorum. Olabilir mi? Neden olmasın?
 
Genelde hayatında tek Witcher'ı oynayıp "wItChEr'ı sEvmEyEn kEnDıNe oYuNcuU dEmEsıN" diye gezen tipler, çok aldırış etmeyin. Güzelim oyunu etraftan abartanları duya duya oyuna olan sevgim azaldı yani.

@JustNobody Hocamın da dediği gibi çoğunun oyunu oynamayıp etraftan iki övgü duyunca ''abi dünyanın en iyi oyunu yaa'' diye gezmeleri de ayrı dert.Duymuşlar bir leleley oyunu bilmeden güzel oyun diyorlar.
 
"En iyi oyun" diye bir şeyin olmadığını düşünüyorum. Her oyun farklı bir yönüyle diğer oyunların önüne geçebiliyor.
Ancak Witcher 3 beni çok bağlayan bir oyun. RDR2'de 100 küsür saatim var, Skyrim'de 300 üstü saatim var, Cp2077'yi çıktığı gibi 115 saat oynadım. Open world rpg türü oyunlar içerisinde Witcher 3'ün yeri niye bilmiyorum ama bende hep bir ayrı. Witcher'a her başlayışımda ilk oynayışımmış gibi oynayabiliyorum. O yüzden çok seviyorum. Ama en iyi oyun budur beğenmeyen salaktır gibi düşünceleri tamamen saçma buluyorum tabii.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı