Kilo vermek istiyorsan yemek yemeyi biraz azaltıp spora ağırlık vereceksin ve güzel besleneceksin kas yapmak istiyorsan düzgün beslenmeden ve iyi uyku düzeni olmadan kas yapamazsın.Dostlar üniversiteye gideceğim, niyetim orada bir salonda 10 kilo falan verip kas yapmak ama KYK'da kalacağım için adamakıllı beslenebileceğimi sanmıyorum. Ne dersiniz sizce ne yapmalıyım?
Kanka kilo vermek basit bir şey yemek yememeyi veya diyet yapmayı millet sadece zayıflamak sayıyor.
Aklı olan her insan şunu düşünebilir.
Örnek olarak senin vücudun günde 2000 kalori yakıyor sen 2100 kalori alırsan kilo alırsın eğer sen 2200 kalori yakıp 2100 kalori alırsan yağ yakarsın bu kadar basit bir mantık.
Yani antrenmanı ağır tutarsan istediğini yersin gibi düşünebilirsin.
Antrenmanda fazla kalori yakıcağından dolayı yiyiceğin şeyde kısıtlama yapmana gerek kalmaz.
Hem kas kazanırsın hem yağ yakarsın.
Peki dostum 2000 kalori alıyorsun 2050 kalori yaktın diyelim bu 50 kalori ne oluyor bana bunu açıklayabilirmisinHayatımda bu kadar saçma bir mantık görmedim sen 100 kalori açık bırakarak kilo vermezsin dostum çok çok az verirsin en az 500 kalori veya daha fazla açık bırakmalısın tabii ki zamanla azalatarak. 500 kalorifen fazlası antrenmanla yakılmaz lütfen boş yorum yapıp milleti yanlış yönlendirme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.