Düzgün beslenmeden vücut yapılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu cahil egosu nereden geliyor 3 kişi verdiğiniz bilgiye karşı çıkıyor halen "daha da anlamazsınız zaten" diyorsun.

İşte işimiz gücümüz yok forumda millete yararlı bilgi vermek yerine başkalarına zarar vermesin vakit kaybettirmesin diye 1 tane cahil çocuğun dediklerini doğru tasvir etmeye çalışıyoruz. O kadar bilgisiz ki.

Vücudundan gözle görülmiycek kadar yakarsın yaktığın tamamen yağ değil kas da az olsa da yakıyorsun 25'i kas 25'i yağ yakmaya gidiyor diye say 25 kalori açıkla yaktığın yağ tartıda bile görünmez boş yorum.
Kas kaybetmek o kadar kolay bir şey değil.
Hem kas kazanırsın hem yağ yakarsın ?????
Bayağı mümkun bir şey bu arada.

Hayır, kaloriyi tutturup kardiyo yaparsan yağ yakıp kas kazanırsın, ki spora yeni başlayanlarda görülen bir şey.

Bunları arkadaş spora yeni başlamış biri için söylemiyor ama sorun orada dostum. Konu sahibi daha önce yapmış büyük ihtimalle. Yapmamış bile olsa belli bir zaman sonra duracak 10 kiloyu hızlı veremiyceğine göre?

Kolay olduğunu söylemedim zaten hem yağ hem kas kaybedersin dedim orada anlaması için söyledik rakamlar arkadaşın örneklendirmesi.
Yok, kaybetmezsin direkt.
Profilinden belli oluyor kanka mümkün olduğu
Fotoğraf 1 yıllık neredeyse, formumu atabilirim iddia olmasın. Herkes kendini profesör sanıyor ama makale okumayı bie beceremiyorsunuz sanırım. Maintain neymiş git araştır derim.
Formunu atarsan kapışabiliriz.

Bunları arkadaş spora yeni başlamış biri için söylemiyor ama sorun orada dostum. Konu sahibi daha önce yapmış büyük ihtimalle. Yapmamış bile olsa belli bir zaman sonra duracak 10 kiloyu hızlı veremiyceğine göre?
Yok, 50 kalori açığıyla yine kaybetmezsin.

Yok, kaybetmezsin direkt.

Fotoğraf 1 yıllık neredeyse, formumu atabilirim iddia olmasın. Herkes kendini profesör sanıyor ama makale okumayı bie beceremiyorsunuz sanırım. Maintain neymiş git araştır derim.
Formunu atarsan kapışabiliriz.

Sen kas kazanıp yağ yakmaya devam et kanka sonra bilgi verirsin.

Dostum anlamadın ya da mantık kuramıyorsun sanırım. Sana diyorum ki rakamlar sallama 50 kalori ile yağ da yakamazsın adamakıllı zaten 50 kalori açıkla 10 kilo vermek 1 yıl sürer herhalde bak mantık kuramıyorsan yardımcı olayım:

Sitede olan 3 oyunu da her gün 3 set 8 tekrar şeklinde oyna. Gelişir zamanla diyete girme ama mantığı kötü etkiliyor.

Beslenmek bu işin %80'ini oluşturur. İyi beslenmedikten sonra kas yapman çok zor. Haricinde yaptığın spor gün içinde aldığın kaloriyi yakmana ve kondisyon tutmanı sağlar.
Ayrıca kas kaybetmek çok kolaydır. Bu spora nankör denmesinin sebebidir. Yalnızca spordan sonra protein alarak kas tutamazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı