Düzgün beslenmeden vücut yapılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen daha fazla koşsun demiyorsun ki? Sen antrenman at normal beslen kilo verirsin diyorsun. Sözünden geri dönmene gerek yok 1 kalori yakarak 1 haftayı geç 1 senede bile kilo veremezsin hayal dünyanızda yaşıyorsunuz 3-4 ay spor yapıp uyduruyorsunuz.

3 ay salona gidip Online pt açan kişilerin mentaline sahip kendisi.

:D kanka 50 kalori veya 100 kalori sadece bir varsayım arkadaş fazla vermek isterse fazla koşsun yaksın anlatamadığım şey bu.

Güzel döndün sözünden tebrik ederim açta ilk yazdığın mesajı oku dostum her şeyi geçtim kas kazanıp yağ yakmak imkansız bir şey ilaca falan girmen lazım.

Sen daha fazla koşsun demiyorsun ki? Sen antrenman at normal beslen kilo verirsin diyorsun. Sözünden geri dönmene gerek yok 1 kalori yakarak 1 haftayı geç 1 senede bile kilo veremezsin hayal dünyanızda yaşıyorsunuz 3-4 ay spor yapıp uyduruyorsunuz.

Ben beslenmeyle alakalı bir şey demedim dostum nereden çıkarıyorsun evet normal beslensin fakat antrenmanı ağır yapsın yediklerini yakar fazla bir şey yemiyorsa zaten.
1 kalori sadece bir varsayım diyorum dostum anlamıyor galiba o küçük kafan daha fazla vermek isteyen daha fazla yürüsün daha fazla yaksın diyorum

:D kanka 50 kalori veya 100 kalori sadece bir varsayım arkadaş fazla vermek isterse fazla koşsun yaksın anlatamadığım şey bu.

Normal beslenme ile en fazla dirty bulk yapılır oda olması gereken kilodan 15- 20 kilo eksik insanları falan uyar çoğu insana uymaz. ve yağlanma üst seviyede olur

Ben beslenmeyle alakalı bir şey demedim dostum nereden çıkarıyorsun evet normal beslensin fakat antrenmanı ağır yapsın yediklerini yakar fazla bir şey yemiyorsa zaten.
1 kalori sadece bir varsayım diyorum dostum anlamıyor galiba o küçük kafan daha fazla vermek isteyen daha fazla yürüsün daha fazla yaksın diyorum.

Fazla bir şey yemiyorsa değil ortalama 3-4 gün hareket eden bir insan 2500 kalori yakıyor zaten kilo veremiyorsa 2500 kaloriden fazla alıyor demektir sen dedin ki aklı olan herkes düşünebilir bu 2700 kalori alıp 100 kalori yakarsan hem 2600 kalori alırsan yani her türlü yağ yakar kas kazanırsın demişsin? Böyle yaparsa yağ da alır yağ yakamaz az alır ama sonuç olarak kilo alır. Fazla yaksın diye bir şey yok sen antrenman ve koşu ile belli kalori yakarsın bünye dayanmaz fazlasına her türlü açık bırakmak zorundasın kilo vermek için.

Beyler internete yazınca 50 tane site çıkıyor üsttekiler sadece 2-3 tanesi.
Aynı anda yağ yakıp kas kazanmak mümkün birşey.

Dediklerimin arkasındayım bu zamana kadar anlamadıysanız dahada anlamassınız zaten.

İnternete yazınca 50 tane site çıkıyor üsttekiler sadece 2-3 tanesi.
Aynı anda yağ yakıp kas kazanmak mümkün bir şey.

Dediklerimin arkasındayım bu zamana kadar anlamadıysanız daha da anlamazsınız zaten.

Dediğin şey için makroları kusursuza yakın diyet ve steroid lazım.

Son düzenleme:

Beyler internete yazınca 50 tane site çıkıyor üsttekiler sadece 2-3 tanesi.
Aynı anda yağ yakıp kas kazanmak mümkün birşey.

Dediklerimin arkasındayım bu zamana kadar anlamadıysanız dahada anlamassınız zaten.
Kanka spora ilk başlayan insanlarda olur yağ yakıp kas yapmak eğer öyle bişey olsa zaten trde herkes kaslı olurdu.

Dediklerimin arkasındayım bu zamana kadar anlamadıysanız daha da anlamazsınız zaten.

Bu dediklerinle tutarsız normal bir insan bunları yapamaz dostum sana dedim ya açık bırakacak ya da ilaca başlayacak attığın üç sitede böyle ibareler var:

hem kilo verme hem de kas kütlesini arttırma amacında sadece 3 farklı bireyler bunu başarabilmektedir. Bunlar;

• eskiden egzersiz yapanlar
  • çok fazla kiloya sahip olanlar
  • steroid alanlar
Ayrıca böyle ibareler de var:

kilo vermeniz için en temel konulardan biri, kalori açığı vermektir. Yani kilo vermeni için vücudunuza günlük almış olduğunuz kalori miktarını hesaplayarak, bu kalori miktarının altında kalori alımı yapmanız gerekmektedir. Mesela günlük 2800 kaloriye yakın kalori miktarı alıyorsanız, bunun daha altına inerek yani 2000 kaloriye yakın bir kalori aldığınızda, kilo vermeye başlayacaksınız.

Senin kendi attığın sitede bile bu belirtilmiş :

Yağ yakımıyla, kas kütle artırılması aynı anda asla olmamaktadır.

Kilo vermek için bir yola girdiğinizde vücudunuzda yağlar ve proteinler yoğun olarak kullanılmaktadır. Yani yağ yakımı sırasında vücudunuzdaki proteinler de kullanılacağından, vücudunuzda kaslarınızı destekleyen protein miktarı azalacaktır.

Sanırım o 2000 kalori muhabbetini bunları eksik ve yanlış okuduktan sonra kafanızda siz oluşturdunuz.

Bu cahil egosu nereden geliyor 3 kişi verdiğiniz bilgiye karşı çıkıyor halen "daha da anlamazsınız zaten" diyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı