Düzgün beslenmeden vücut yapılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki dostum 2000 kalori alıyorsun 2050 kalori yaktın diyelim bu 50 kalori ne oluyor bana bunu açıklayabilir misin?

Vücudundan gözle görülmiycek kadar yakarsın yaktığın tamamen yağ değil kas da az olsa da yakıyorsun 25'i kas 25'i yağ yakmaya gidiyor diye say 25 kalori açıkla yaktığın yağ tartıda bile görünmez boş yorum.

Kanka kilo vermek basit bir şey yemek yememeyi veya diyet yapmayı millet sadece zayıflamak sayıyor.
Aklı olan her insan şunu düşünebilir.
Örnek olarak senin vücudun günde 2000 kalori yakıyor sen 2100 kalori alırsan kilo alırsın eğer sen 2200 kalori yakıp 2100 kalori alırsan yağ yakarsın bu kadar basit bir mantık.

Yani antrenmanı ağır tutarsan istediğini yersin gibi düşünebilirsin.
Antrenmanda fazla kalori yakıcağından dolayı yiyiceğin şeyde kısıtlama yapmana gerek kalmaz.
Hem kas kazanırsın hem yağ yakarsın.

Hocam bu bilgiyi nereden duydunuz 100 kalori fazlasıyla kilo da alınmaz 100 kalori eksigi ile kiloda verilmez en azından 300 kalori fazlası veya eksiği şart. Ben sert antrenman yaparım istedigimi yerim derseniz ancak Kutay yanıka benzerseniz.

Peki dostum 2000 kalori alıyorsun 2050 kalori yaktın diyelim bu 50 kalori ne oluyor bana bunu açıklayabilir misin?
Zaten 50-100 kalori vererek az kilo verirsin ama kilo verirsin zamanla çok hızlı vermek isteyen birisi hem diyet hem de spor yapması lazım zaten arkadaşa hem kas yapabiliceği hem de yağ eriticeği bir program önerdim.
Daha iyi bir program biliyorsan sen öner.

Hem kas yapıp hem yağ yakma diye bir şey yok yağ yaktığın sürece her türlü kas gidecek. Minimum a indirirsin sadece. Instagram da saçma sapan her spor yapan insanın çektiği videoları izleyip burada insanları kötü etkiliycek şeyler önermeyin ne bilimsel bir şeye bakmışsın ne bilgilisin sende kalsın dostum sen uygula.

Arkadaşlar 1 kalori yaksanız bile vücutuzudan birşeyler eksildiği için kiloda verirsiniz 1-2 hesabı yapmayın veriyormusun? veriyorsun bitti boş yorum yapmayın evet tartıda falan görünmez çünkü ben 10kilo verir diye birşey demedim bu bir süreç 100-200 yaka yaka kilo verir.

Hem kas yapıp hem yağ yakma diye bir şey yok yağ yaktığın sürece her türlü kas gidecek. Minimum a indirirsin sadece. Instagram da saçma sapan her spor yapan insanın çektiği videoları izleyip burada insanları kötü etkiliycek şeyler önermeyin ne bilimsel bir şeye bakmışsın ne bilgilisin sende kalsın dostum sen uygula.
Zaten uyguluyorum? istediğimi yiyorum fakat yediğim kadarda kardiyo yapıyorum antremanımı ağır yapıyorum hem kas kazanıyorum hem yağ yakıyorum

İnstagramdan gördüğüm videoları önermiyorum kendi hayatımda yaptıklarımı diyorum :D ama siz herhalde instagramdan falan bakıyorsunuz bu kadar bilgisiz olduğunuza göre

Arkadaşlar 1 kalori yaksanız bile vücutuzudan bir şeyler eksildiği için kiloda verirsiniz 1-2 hesabı yapmayın veriyor musun? Veriyorsun bitti boş yorum yapmayın evet tartıda falan görünmez çünkü ben 10kilo verir diye bir şey demedim bu bir süreç 100-200 yaka yaka kilo verir.

Zaten uyguluyorum? İstediğimi yiyorum fakat yediğim kadar da kardiyo yapıyorum antrenmanımı ağır yapıyorum hem kas kazanıyorum hem yağ veriyorum.

Anladım 10 yıla yaparsın istediğin vücudu o zaman. Uygula ama millete önerme 1 kalori yaksanız bile vücudundan bir şey kaybedersin diye bir şey yok bunları kutay yanıktan öğrendin herhalde? Bu konuda ki arkadaş uyabilecekse ona 1800 kalorilik bol proteinli bir diyet programı verebilirim ama neymiş işte 1 kalori yakarmış falan yok öyle bir şey dostum üzgünüm.

Arkadaşlar 1 kalori yaksanız bile vücutuzudan bir şeyler eksildiği için kiloda verirsiniz 1-2 hesabı yapmayın veriyor musun? Veriyorsun bitti boş yorum yapmayın evet tartıda falan görünmez çünkü ben 10kilo verir diye bir şey demedim bu bir süreç 100-200 yaka yaka kilo verir.

Verdiğin bilginin mantığı çok saçma 50 kalori eksigi ile kilo vermek senede 2 kg vermek gibi bir şey. Sen desenki 300 kalori eksigi ver kimse sana bir şey demez. Kendi vücünda dene bakalım 1 ay boyunca her gun 50 kalori açıgı kilo verecek misin? Vücüdümüz küçük kalori eksiklerini tolere edebiliyor haberin olsun o yüzden kilo almak ve vermek için büyük kalori fazlalıkları ve eksikleri vermek durumundayız.

Anladım 10 yıla yaparsın istediğin vücudu o zaman. Uygula ama millete önerme 1 kalori yaksanız bile vücudundan bir şey kaybedersin diye bir şey yok bunları kutay yanıktan öğrendin herhalde? Bu konuda ki arkadaş uyabilecekse ona 1800 kalorilik bol proteinli bir diyet programı verebilirim ama neymiş işte 1 kalori yakarmış falan yok öyle bir şey dostum üzgünüm.
Kanka 1 kalori yakarak 1 haftada kilo veremezsin zaten ben bunu iddia etmiyorum ne kadar kalori verirsin o kadar hızlı olur yani bugün 50 kalori yaksan bile kilo almazsın illa yağ yakıcaksa arkadaş daha fazla koşar daha fazla kalori verir ve süreci hızlandırır.

Kanka kilo vermek basit bir şey yemek yememeyi veya diyet yapmayı millet sadece zayıflamak sayıyor.
Aklı olan her insan şunu düşünebilir.
Örnek olarak senin vücudun günde 2000 kalori yakıyor sen 2100 kalori alırsan kilo alırsın eğer sen 2200 kalori yakıp 2100 kalori alırsan yağ yakarsın bu kadar basit bir mantık.

Yani antrenmanı ağır tutarsan istediğini yersin gibi düşünebilirsin.
Antrenmanda fazla kalori yakıcağından dolayı yiyiceğin şeyde kısıtlama yapmana gerek kalmaz.
Hem kas kazanırsın hem yağ yakarsın.
Hem kas kazanırsın hem yağ yakarsın ?????

Verdiğin bilginin mantığı çok saçma 50 kalori eksigi ile kilo vermek senede 2 kg vermek gibi bir şey. Sen desenki 300 kalori eksigi ver kimse sana bir şey demez. Kendi vücünda dene bakalım 1 ay boyunca her gun 50 kalori açıgı kilo verecek misin? Vücüdümüz küçük kalori eksiklerini tolere edebiliyor haberin olsun o yüzden kilo almak ve vermek için büyük kalori fazlalıkları ve eksikleri vermek durumundayız.
:D kanka 50 kalori veya 100 kalori sadece bir varsayım arkadaş fazla vermek isterse fazla koşsun yaksın anlatamadığım şey bu

Kanka 1 kalori yakarak 1 haftada kilo veremezsin zaten ben bunu iddia etmiyorum ne kadar kalori verirsin o kadar hızlı olur yani bugün 50 kalori yaksan bile kilo almazsın illa yağ yakıcaksa arkadaş daha fazla koşar daha fazla kalori verir ve süreci hızlandırır.

Sen daha fazla koşsun demiyorsun ki? Sen antrenman at normal beslen kilo verirsin diyorsun. Sözünden geri dönmene gerek yok 1 kalori yakarak 1 haftayı geç 1 senede bile kilo veremezsin hayal dünyanızda yaşıyorsunuz 3-4 ay spor yapıp uyduruyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı