Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 234
  • Görüntüleme 17.182
Her ne kadar sübjektif ve çok detaylı olmasa da genel bir karşılaştırma videosu gelmiş. 2C için ergonomisi kötü diyerek X20 almıştım, genel düşüncelerimiz aynı çıkmış. Eski donanım editörü olmanın içgüdüsü sanki 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eline ulaştı mı memnun musun?

Hayırlı olsun hocam. Bana dualsenseyi sattırdı bakalım gittiği yere kadar kullanacağım. Biraz dandik hissettiriyor malzeme kalitesi olarak ama hall effect olması ve mekanik tuşlar o açığı kapatıyor.
Sert plastik nedeniyle o şekilde hissettiriyor olabilir, beni rahatsız etmedi o konuda. Razer Sabertooth ve Logitech F710 da var bende. İkisinin de yumuşak/kauçuk plastik yapısı daha iyi kalite hissiyatı veriyordu ama ikisinin de zaman içinde o kısımları eridi, yapış yapış bir hale geldi. Pek oynamadığım için kendi kendine beklerken oldu. Zımparalayıp çıkardım şimdi ikisi de sert plastik ve hissiyatı X20 ile aynı. Yani bence sert plastik uzun vadede daha iyi.

Foto çekmemiştim ama örnek buldum erime için:
1738068217847.png

5 oyunda denedim hepsinde takınca direkt çalıştı herhangi bir problem yok ekstra ayarda yapmadım. Zaten çoğu oyun Xbox kollarını uyumlu PC'de X20 de Xbox olarak gözüküyor sıkıntı yok yani.

@DMN hocam gamepad altındaki mavi ışıklı gösterge neyi gösteriyor biliyor musunuz? Şarjı fullediğimde falan değişmiyor hiç. Kitapçıkta channel indicator kanal göstergesi yazıyor. Ne anlama geliyor biliyor musunuz Bluetooth ve kablo modunda denedim ikisinde de değişmedi. Hep baştaki 2 mavi ışık yanıyor.

Hocam ben de alacağım ama ana alma sebebim Xbox'da ki konsol oyunlarını PC de oynamak için. Logitech F310 kullanırken uyumlama sorunları yaşıyordum bu ürün de uyumlama sorunu yaşanır mı? Tek PC uyumlu değil de hem PC hem konsol uyumlu oyunlar oynamak için almak istiyorum bu ürünü.

Hocam ben de alacağım ama ana alma sebebim Xbox'daki konsol oyunlarını PC de oynamak için. Logitech F310 kullanırken uyumlama sorunları yaşıyordum bu ürün de uyumlama sorunu yaşanır mı? Tek PC uyumlu değil de hem PC hem konsol uyumlu oyunlar oynamak için almak istiyorum bu ürünü.

Bilgisayar için mükemmel uyumlu diyebilirim birçok farklı oyunda denedim hiçbirinde en ufak sıkıntı çıkarmadı. Kolu kullanmak için extra bir uygulamayada gerek yok direkt tak çalıştır hiçbir zorluğu yok tavsiye ederim kesinlikle.

Bilgisayar için mükemmel uyumlu diyebilirim birçok farklı oyunda denedim hiçbirinde en ufak sıkıntı çıkarmadı. Kolu kullanmak için extra bir uygulamayada gerek yok direkt tak çalıştır hiçbir zorluğu yok tavsiye ederim kesinlikle.
Çok teşekkür ederim hocam, ben de bu üründen 2 tane alacağım.

Adam 250 liraya 60 dolarlık kolu almış moralim bozuldu vermiyorum 1600 lira falan 😀

Aldığı indirim 200 TL. Ucuza almasının sebebi hesabında kredi olması kredide kendi cebinden çıkmış para zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı