Açlık sınırının altındaki asgari ücreti bile alamayan milyonlarca insan var. Milyonlarca işsiz var.Çalışmadan mı? Asgari ücret alan kişi günde 10 saat çalışsın. 2800TL para alsın. Bu parayla da evi geçindirmeye çalışsın.
Evet.Hocam sizinle aynı ülkede mi yaşıyoruz?
Söylemesi kolay. Çalışsak ne olacak? Atanamayan, cebince 6 lira ile intahar eden öğretmenler gördü bu gençler. Hangi çalışmadan bahsediyoruz burada? Kaçımız iş sahibi olacağız ki okusak bile? Atandık diyelim, alacağımız 5 bin maaş. Bununla hangi hayalimizi gerçekleştireceğiz? Öyle umut vermekle olmuyor. Maalesef.Karamsarlık yapıp ağlamayı bırakın lütfen. Sizi ve hepimizi kimse kurtarmayacak, herkes çalışıp hak ettiğini kazanır bu dünyada. Çalışırsan sen de elde edebilirsin hayalini kurduğun şeyleri.
Hayat standardın düşükse bunu yükseltebilecek sadece sensin. İstediklerine ulaşamıyor musun? O halde istediklerine ulaşabilmek için çalışması gereken de sensin.
Elinden geleni yaptıktan sonra kaygı çekmeni gerektirecek bir durum yok. Stres tembellerin işidir.
Evet.
Ben her Türk gencinin vazifesinin ne olduğunu yazdım. Yeterince çalışmayıp başkalarından ve siyasi partilerden medet ummamaları gerektiğini, bu dünyada herkesin çalışması kadar kazanabileceğini söyledim. Bu sözlerimde yanlış bir şey göremiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.