Ekrem İmamoğlu: "Maliyet artışlarına rağmen Halk Ekmek’e yıl sonuna kadar zam yapılmayacak"

Benzine zam gelince ekmeğe zam yapmayacağım diyen Ekrem abi olur gibi :D.
 
Halktan alınan vargileri yeniden halka veriyor.
Tamamen şov amaçlı. 2023'te bunlar iktidara gelecek bakalım ulusumuzun ve ülkemizin geleceğini hem koruyup hem de ekonomiyi düzeltebilecekler mi? Adalet, özgürlük, laiklik, hakkaniyet, torpilsiz ve şeffaf ve sıkı denetimli bir ülke inşa edebilecekler mi, sanmıyorum.
Zannetmiyorum, zihniyeti değişik değiller. Onlarda yasin okuyup poz veriyor ve tarikatlara kafası kesilen gençler için ses etmiyor, esadla anlaşıp suriyelileri üllerinde göndereceğiz diyemiyorlar. Dün açılım sürecindeki rezaleti bugün terörü destekleyen parti ile yan yana görüntü çizmekten utanmıyorlar.
Arkadaşlar çok ümitle metin sonra hayal kırıklığı ağır oluyor.
 
İmamoğlu İstanbul'a iyi gelmedi, bunu ne zaman anlayacaksınız?

İmamoğlu iş yapmadı temeller zaten akp tarafından atılmıştı. Boşuna her yere 150 proje bastırmasına gerek yok. Piyangodan çıkar gibi oldu bitti. Zam işine gelirsek boşuna laf ile gemi yürütmesine gerek yok 2 gün sonra buğdaya zam, petrole zam diye bahane edip fırsattan istifadecilik edecek bu her zaman böyledir. Yöneticiler halkın içine süslü sözler ile su serper fırsatı bulunca serpilen sularda boğar. Nitekim otobüs konusunda da aynısı oldu biz öğrenci ve gençler çok etkilenmedik lakin olan işine giden anamıza babamıza oldu. Bence bu bize bir ders olmalı bu ülkede aklı başında peşkeş yapmayan ,hak yemeyen ,dediğini yapan ,sağlam karakterli biri başımıza gelmedikçe her zaman böyledir. Maksat kendimizi geliştirelim zor zamanlar iyi insanlar yetiştirir. Selametle iyi akşamlar ülkem .:)
 
Bu adamda biraz daha yetki olsa kim bilir neler yapacak.
Halkın parasıyla halka ekmek satmak doğru bir yaklaşım değil. Belediyenin bütçesi "sınırsız" olduğu için zarar etse bile satışa devam eder. O zarar ettiği para da bizim vergilerimiz. Ayrıca sen belediye olarak ekmek sattığın zaman yerel esnafın işini engelliyorsun. O adamlar ne yapacak? Devletin ekmekle, balıkla, etle işi olmaz.
 

Geri
Yukarı