@emirfurkan konuna baktım cevap verilmiş AMD USB 3.10 Extensible Host Controller fare gecikmesine sebep oluyor - Technopat Sosyal bu konu değil mi? Adam size soru sormuş cevapsız bırakmışsınız.
Sen daha kullanmayı öğrenememşsin dostum. Rapor sistemi var, öne çıkar butonu var. Herkes cevap yazacak diye bekleme.Okuduğunu anlamadan sadece bir gruba ait olma duygusu içerisin de hebele hübele diye gezen birin komikmiş.
Bak hala savunuyor.Gülmemek elde değil.
Konu o ama başka hesaptan yazmıştım sonra sildiler falan ben de bu hesabı açtım bunu yazdım işte@emirfurkan konuna baktım cevap verilmiş AMD USB 3.10 Extensible Host Controller fare gecikmesine sebep oluyor - Technopat Sosyal bu konu değil mi? Adam size soru sormuş cevapsız bırakmışsınız.
Bu yazından sonra senin nasıl bir insan olduğunu anladım zaten canım kardeşim günün güzel geçsin arkadaşlar daha fazla uzatmanın mantığı yok hatalı insanlar var fakat siz hala uzatıyorsunuz hatalı biri varsa hatalı de geç ne uzattınız sizde tamam evrenin en iyi forumu burası tamamSen daha kullanmayı öğrenememşsin dostum. Rapor sistemi var, öne çıkar butonu var. Herkes cevap yazacak diye bekleme.![]()
Bu yazından sonra senin nasıl bir insan olduğunu anladım zaten canım kardeşim günün güzel geçsin arkadaşlar daha fazla uzatmanın mantığı yok hatalı insanlar var fakat siz hala uzatıyorsunuz hatalı biri varsa hatalı de geç ne uzattınız sizde tamam evrenin en iyi forumu burası tamamSen daha kullanmayı öğrenememşsin dostum. Rapor sistemi var, öne çıkar butonu var. Herkes cevap yazacak diye bekleme.![]()
Tamam sen benden daha üstünsün sen daha haklısın ben ifade edemiyorum ama sen ifade edebiliyorsun.Sen en haklımızsın@emirfurkan "Nasıl açıklasam" diye yazıya başlayan birinin zaten kendini yeteri kadar ifade edebilmesini beklemem benim hatam.
Hala öne çıkar diyorsun .Yani söyleyecek bir şey bulamıyorum okuduğu anlamayan bir insansın tamam onu anladım da neden ısrar ediyorsun hala anlamadım tamam dedim en haklı sensin tamam sakin ol.Güldürüyorsun dostum. Konuya gir öne çıkar butona basarak konu öne çıksın ve üyelere sana yardımcı olsun.
Beni nasıl insan olduğunu gördün, merak ettim açıkçası.
Şunu da ekleyim burayı dünyanın en iyi formu demiyoruz.
Dostum sen anlamıyorsun. Okuduğumu anlamayan insan? Burada çok güldüm neyse. Fazla tartışmanı anlamı yok zaten.Hala öne çıkar diyorsun .Yani söyleyecek bir şey bulamıyorum okuduğu anlamayan bir insansın tamam onu anladım da neden ısrar ediyorsun hala anlamadım tamam dedim en haklı sensin tamam sakin ol.
Aynen haklısın sitenin sahibi baban sanırım.Dostum sen anlamıyorsun. Okuduğumu anlamayan insan? Burada çok güldüm neyse. Fazla tartışmanı anlamı yok zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.