En iyi anime nedir?

Ben de takip ediyorum güncel bir şekilde, 500 bölümün abartı olduğunun farkındasın değil mi? Bu kişisel görüşe bağlı bir şey değil. Canon dediğimiz şeyden haberin var değil mi? 1 chaptera sığsın veya sığmasın, mangadan ayrı bir şekilde ilerliyor mu o 500 bölüm? Tamamen bağımsız mi mangadan? Anime Canon dediğimiz bir sey de var, yok onu da filler saysan yine 500 etmiyor. Donanımdaki adam o 500 bölümü de nasıl saymış gerçekten merak ediyorum. Şuraya 10 tane link atarım hepsinde de görebilirsin kaç bölüm filler olduğunu. 1100 bölüm animenin %9’u filler. Benim Narutoyla veya one piece ile hiçbir derdim yok. Benim derdim senin bu filler mantığınla. Hala onu anlamaya çalışıyorum.
Yabancı kaynaklardan takip etmiyorum sonuçta ama donanımdaki adam da animeyi takip ediyor burdaki adam da öyle, yabancı adam da öyle. Ayrıyeten üstteki arkadaş da açıklamıştı 1 manga chapterini 1 bölüme zorlukla uyarladıkladıklarını ama bilemem, ben izlemedim sonuçta. Üçüncü elden bir kaynak sunuyorum.
O zaman ne güzel. Ben gördüğümü söyledim sadece. Ama cidden düş kırıklığı bir anime oldu benim için.
Tekrar alıntı yapayım.
 
Siz yiyin birbirinizi, bir yere de varamıyorsunuz. 😂

Naruto'yu izledim bitirdim, sadece draması can sıkıyor bir süre sonra.
OP izliyorum hâlâ, evreni ve içeriğinin dolu olmasını dâha çok beğendim ama dediğin gibi çok uzun seri. İzlerken de filleri izlemeye zahmet etmedim hiç, bahsettiğin gibi 500 tane yoktur.
OP ile Naruto kavgası hiçbir zaman bitmeyecek galiba.
 
Tekrar alıntı yapayım.
Dostum izlemediysen neden 500 filler var diyorsun ki? Gelip burada bana forum sitesindeki bir adamın 500 filler var dedi diye uzatıyorsun filler sayısı bu diye. 1100 bölümlük animenin %50 filler barındırması sana mantıklı geliyor mu? İki seriyi de yalayıp yuttum, kimse kusura bakmasın ama Narutonun filler oranı( Filler sayisi/Tum bolum) narutoya göre çok çok fazla. Benim anlatmak istediğim olay bu. Seriyi 60 bölüp izleyip hiçbir kaynağa bakmadan 500 bölüm filler var demen mantıklı mı?
 
One Piece final yaptığında biter. 2010'lu yıllarda abim arkadaşlarıyla sürekli bir Breaking Bad VS Prison Break kavgası yapardı. İki seri de bitti finali efsane olan Breaking Bad olduğu için kimse PB'nin yüzüne bakmıyor şu sıralar. Aynısı olacak.
Daha var finaline o zamana kadar kedi ile kopek kavgasına devam.
 
OP ile Naruto kavgası hiçbir zaman bitmeyecek galiba.
Bleach, Naruto, OP olacak o. Belki OPM'de ekleriz. :)
Bizim gibi ucubesini bulmak çok zor.
750 küsür bölümlerdeyim, izleyince sarıyor ama izlemeyince de aratmıyor kendini seri.
O zaman ne güzel. Ben gördüğümü söyledim sadece. Ama cidden düş kırıklığı bir anime oldu benim için.
OP hikayesi tey 300-400 bölümden sonra açılıyor, ölme eşşeğim ölme.
Önceki bölümler mürettebat üyelerini toplamak ve problemleriyle yüzleşmekle geçiyor.

50-60 bölüm izleyerek bir şey göremiyorsun hikaye namına, sorun serinin uzun olması.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı