- Makaleler
- 3
Sen de "Recep Baltaş 2015'te neden Zotac ve Sapphire önermiyorum diye bir konu açmıştı ve nedenlerini anlatmıştı. Yıl olmuş 2020, hala kendini düzeltmeden aynı sorunlarla devam ediyor." şeklinde ezbere bir cümle yazmışsın. 5700 XT'de en iyi iç dizaynlar Sapphire'e ait:
Bu kanalın factory tour videolarını çok sevmişimdir. Konuya gelecek olursak; MSI'ın AMD ekran kartlarında nedense PCB kalitesi olsun, soğutması olsun çok kıstığını çoğu kişi söylüyor zaten. Gaming X modelini öneren arkadaşlar belki de Nvidia tarafından görüp söylemiş olabilir. Ayrıca Sapphire modelini ezbere kötülediğim doğrudur. Çünkü forumda bu modellerde ki sorunlar biraz daha fazlaymış gibi. Soğutmasının iyi olduğunu biliyorum ancak yine buradan bir kaç kişi PCB kalitesi kötü demişti. Tabii ki hemen inanmadım ancak bu kadar konudan ve kötüleyen kişiden sonra da olumlu gözle bakmak zor bana göre. Ancak tabii ki dediğiniz gibi herkes olmasa da bir çok kişi ezbere konuşuyor. Yinede Sapphire modelini kullanıp sıkıntı yaşamış kişiler var bu forumda. Sadece 2 örnek vermek gerkirse; @FalconPolat @VGAMonitorluAdam