Sapphire Nitro+’ı kullanmamış, doğru düzgün incelemesini bile izlememiş adamlar sırf Recep Baltaş’ın Sapphire’i kötülemesi yüzünden fanboyluk yapıyor burada

arkadaşlar Gaming X'de iyi bir model, Sapphire Nitro+ da. Siz her şeyden önce yerel kaynaklara hiçbir zaman tam olarak güvenmeyim, çoğu sponsorlu içerik. Nitro+ kullanıyorum, bakın kullanıyorum diyorum inceleme izledim falan demiyorum. Mis gibi kart. Kart 2GHz’de çalışıyor, ısınmıyor, ses yapmıyor. Bu kart daha ne yapsın sizin için? 3800X’i stok soğutucu ile OC yapmama ve egzoz fanımın 1 adet olması onun da 1000RPM’de çalışmasına rağmen fan hızının yükte 1600RPM’i geçtiğini görmedim. 2150MHz OC yaptığım zaman (AMD sınır koymuş, daha fazla da yapılır) 72 dereceyi geçtiğini görmedim. Güç tüketimi 260W’lara dayanmasına rağmen

iki model de tercih edilebilir. Yabancı kaynaklar genel olarak Nitro+ ve Red devil modelini öneriyorlar. Ben hem kaliteli olması hem de görüntüsünün hoş olması dolayısıyla Nitro+ tercih ettim. İyi de yapmışım pişman değilim. Kartı elinize alsanız kalite farkını farkederseniz diyen arkadaşlar çıplak gözüyle Nitro+’ı görmemişler bile

kart mis gibi kart dostum. Her şeyiyle alınabilir. Ben fanboyluk yapmıyorum, kullanıcı deneyimi anlatıyorum ve bu kart cidden iyi. Gaming X'de iyi bir model. İkisi de kaliteli modeller. Sen burada insanların tavsiyesiyle hareket etme sakın. Yabancı kaynaklarda, bağımsız kanallarda izle yabancı dilin iyiyse, reddit’te de okuyabilirsin. Ben kullanıcı olarak öneririm. 20 gün önce 3300 liraya aldım ben bir de bu kartı. 3500 lira şu an sinerji’de.