Enes Batur Başarılı mı?

Karakteri henüz tam oturmamış bir arkadaş, bu saatten sonra parayla da gideremez o eksikliği.
Orkun Işıtmak daha karakterli ona kıyasla.

Enes Batur'u şu an Popstar yarışması birincisi olarak gör. Bundan sonra belli olacak ne olacağı. Zira Youtube eşiğinden geçti. Ve zira şu an kaç meşhur Popstar mezunu görüyorsun, etrafta? :D Veya örnek güncel olsun, O Ses Türkiye diyelim. Fakat bunu sadece edindiği şöhret anlamında söylüyorum. İçerik eleştirisi istersen kendisi benim için hiçbir şey ifade etmiyor. :D Emekli memur Şefik Amca'nın sürekli azarladığı yaramaz veletten başka bir şey değil. :D

Başarılarının devamını dilerim. Konuşmayı bile beceremiyor fakat azimli çocuk ve çalışkan. İşini ciddiye almış ve sadece buna odaklanmış. Biraz bakmıştım meraktan, sanki beynini aldırmış gibi hareketler yapıyor. İzlemem, izlettirmem asla.

Medya sektörü neyse YouTube da öyle. İlk zamanlar düzgün düzgün oyun oynuyormuş ve gayet düzgün bir şekilde konuşarak oynadığı oyun hakkında bilgiler veriyormuş. Sonra bakmış para kazanıyor daha fazlası için ne yapmam lazım diye araştırırken şuan ki haline evrilmiş. Başarının ölçütü para ise evet başarılı ama yapılan işin niteliği ise tartışmaya gerek yok heralde bu konuyu.

Enes Batur'un filmi cikmis diye duydum kendisinin toplasan ancak 2 ya da 3 videosunu izlemisimdir. Bilmem bana cok yavan geliyor kendisi, denk gelirse Orkun Isitmak ile Ruhi Cenet'in videolarini izliyorum. Gerci Ruhi isi iyice para kazanmaya döktü ama neyse. `:)

Gelin Baris Özcan izleyelim. :)

Geçen sinemaya gidelim dedik ana baba günü arkadaş bu nedir ya? Enes batur için ayrı gişe açsınlar çok ciddiyim. Çocuklar çok cici, çok tatlı, çok sevimliler. Enes Batur'un iyi yönlerinden biri de bu ; Yüzümüzü gülümsetiyor çocuklar 2 dakika da olsa.

Ya o değil de etrafta çirkin çocuk göremiyorum ben artık :) Benim çocukluğumda herkes çirkin olurdu küçükken, artık bütün çocuklar sevimli mi sevimli. Aileleri desen ilgileniyor, üstlerine düşüyor. 1 çocuk Enes batur'a 3 kişi geliyor. Parayı oradan kırıyor demek ki.

Son düzenleme:
Çocukların beynini yıkayan, onların bir şeyler öğrenmesine engel olup zamanlarını boşa harcayan, zeka yaşını ve IQ değerini düşüren, boş boş videolar yayınlayarak para kazanan rezil bir insandan başka bir şey değil o çocuk. Ayrıca daha kelimeleri doğru düzgün telaffuz edemiyor ve cümle kurmayı bilmiyor.

Allah kimsenin faresini tıklatmasın o çocuğun videosuna.

Hile yaparak başarılı olunuyorsa kendisi çok başarılıdır. Unlost ile yaptıkları satranç maçında Stockfish 8 den yardım almıştır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki hamleleri yapın ve Enes Batur diğer ekrana bakınca durdurup satranç motoruyla karşılaştırın.Direk olarak aynı hamle çıkacaktır.Çoban matı diyip sicilya savunması yapmasıda ayrı komik...

Bunun x isimli şahısla alakası yok ki. Bu eleman zaten hayatını mantar olarak yaşamayı görev edinmiş. Asıl konu, konu sahibi arkadaşın geçmişe yönelik hatıraları. Hani bir geçmiş çocukluk dönemi varya işte şuanki nesil onu göremiyor. Bir kere çocukken kafa zehir gibiydi. Olur olmaz şeylerden icat çıkarırdık. Herşeyi deneyerek çözerdik. Arkadaşlarımız hatta arkadaşlarımızın ailesi bile kendi ailemiz gibiydi. Şimdi öyle mi? Sırf çocuk sesini kessin diye eline veriyorlar tablet, bilgisayar, telefon vs.. Çocuk uçmuş gördüğü tek şey ekrandaki dünya sonra dışarısı garip geliyor. Ailelerde ilginç arkadaş seçiyorlar, insanları yaptıkları işe göre sınıflandırıyorlar. Daha yazılacak çok şey var da özet geçicek olursam ot gelip saman gitmeye başlayan insan sayısı arttı ve ne kötü ki bu bizden küçük böyle hatıraları olmayan ve olmayacak kardeşlerimiz..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı