Epic Games > Steam

Dışa bağımlı olmak kötüymüş ya. İyi ki böyle değilim.

Ne alakası var güzel kardeşim? Tek derdin yapımcıya destekse al GOG.com'dan geç, DRM de yok hem.

Ne alakası var güzel kardeşim? Tek derdin yapımcıya destekse al GOG.com'dan geç, DRM de yok hem.
Dışa bağımlı dediğim olay şu: Sen bir oyun alınca ya da örnekte verdiğin gibi bir araba alınca bundan tek başına zevk alamıyorsun. Yani illa ki birilerine göstermen, bahsetmen lazım ki oyundan zevk alasın. Bir de ne Steam'in ne de Epic Games'in hiçbir zaman destekçisi olmayın nerede ucuza buluyorsan orijinal olarak oradan alın oyununuzu.

Stajyere yaptırdıkları uygulama ile koskoca Steam'e mi rakip olacaklarmış? Biraz da kullanıcı deneyimine para harcasalar keşke. İsterlerse bedava RDR2, CB77 gibi oyunları versinler. Alır oynarım sonra Steam'den devam ederim.

2 oyun satan platformdan da alışveriş yaptım sıkıntı yaşamadım fanlık yapılacak bi konu olarak görmüyorum, epic bedava oyun ve kupon vererek güzel şeyler yapıyor sırasıyla amazon prime gaming, gog.com gibi platformlarda takibimde.

Kullanıcı olarak hangisi işime gelirse orayı kullanıyorum. Oyunum illa Steam'de ya da illa Epic'te olacak diye bir kaidem yok şahsen. Bazı arkadaşlar koleksiyon açısından tek bir platfromda tutmayı istiyorlar oyunlarını, arayüz ve çeşitlilik sebeplerinden dolayı tercihleri Steam'den yana oluyor tabii. Epic Games de başlatıcıyı geliştirip, topluluk ve pazar sistemine geçiş yaparsa eğer, eminim Steam koleksiyoner kitlesi gibi kitleleri oluşacaktır.

Stajyere yaptırdıkları uygulama ile koskoca Steam'e mi rakip olacaklarmış? Biraz da kullanıcı deneyimine para harcasalar keşke. İsterlerse bedava RDR2, CB77 gibi oyunları versinler. Alır oynarım sonra Steam'den devam ederim.

Stajyer mi hocam ue motoru ellerinden çıkmış hala stajyer diyorsunuz cüzdanınızla görüşmek üzere.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı