İki servisin de son indirim sezonlarına bakarsak Epic'in daha kullanıcı dostu olduğunu görüyoruz. Artık parasının kıymeti olan herkes için bu böyledir bence. Epic Games > Steam.
Ben bakıyordum.Steam'in sunmuş olduğu servis hizmeti daha kaliteli. Oyun alacağım zaman Steam'den satın alırım. Ücretsiz oyunları da Epic Games'den alırım. Ücretsiz oyunlar olmasa Epic Games'in suratına kimse bakmaz.![]()
Nasıl daha güzel, sepet bile daha yeni geldi.Ben bakıyordum.
O kadar net ve kesin konuşmayın Epic şahsen daha güzel.
Neresi ucuzsa oradan alırım. Sonuçta 2 platformda oyunu oynatabiliyor.
Bu dediğin olsaydı eğer bilinen firmaların oyunu 200tl+, indie oyun fiyatları 20-50tl arası olmazdı. Dediğinin tam tersi geçerli.Steam'de kur sabit değil. Sadece fiyat önermesi yapıyor şu fiyattan satın diye. Diğer oyunlar kendi kafasına göre fiyat verebiliyor. Mesela hiçbir şekilde duyulmamış bir oyunda dolar güncel kur ile değerlendiriliyor. Ama ismi duyulmuş firmalar genel olarak ucuza fiyat veriyor.
Steam diyenler oyunlarını gösterip hava atmak için istiyor alt tarafı oyun oyna keyfini al geç
Çok saçma bir düşünce Steam'in ara yüzü ve tasarımı çok iyi, pazar sayesinde insanlar oyunlardan düşen kartları ve kasaları satabiliyor atölye sayesinde oyunlar için yeni içerik üretip başkalarının ürettiği yeni içerikleri kullanabiliyor, oyunlara yorum yapılabiliyor, profil düzenlenebiliyor, tartışmalar kısmından merak ettikleri soruları sorabiliyorlar yani insanların Steam'i sevmelerinin sebebi sırf şov olsun oyunlarımı göstereyim diye değil ek olarak bu saydığım özelliklerin hiçbiri Epic Games Store da yok Epic Games Store'un Steam'e karşı tek artısı indirimleri ve her hafta bedava oyun vermeleri
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.