Eşcinsellere kötü davranmak etik mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar siz kendinizde misiniz? Konu sahibi açık bir şekilde çocuğa zorbalık yapıyor ki elinde geçerli bir sebep yok. Sene 2023 oldu hala eşcinselleri kabul etmiyorsunuz. Kendim üyesi değilim ancak ucu size dokunmadığı sürece neden tepki gösteriyorsunuz ki. Aile kavramı yok olacak gibi sözlere de inanmayın. Üremek bir içgüdüdür yok olamaz.
 
Arkadaş grubuna yeni katılan biri var, eşcinsel olduğu her yönünden anlaşılıyor. Bu gibi insanların varlığından rahatsız oluyorum, en azından etrafımdayken. Ne zaman benimle konuşmaya çalışsa tersliyorum ya da cevap vermiyorum. Diğerleriyle konuştuğu zaman da kendisiyle dalga geçiyorum. Ortamımızdan uzaklaşsın istiyorum ama diğer arkadaşlar bu durumdan memnun gibiler. Bazen üzülüyorum aslında çünkü kendimi bildim bileli böyle biri değilim. Bu yaptıklarım beni kötü biri yapar mı? Sırf cinsel yönelimi yüzünden birine böyle davranmak adil mi? Çünkü sonuçta alanıma girip varlığıyla beni rahatsız ediyor.
Sana askinti olmadiklari surece tabii ki etik degil.
 
Etik değil, ahlaki değil, iyi bir şey değil böyle davranmanız. Benim sıradan bir giyimim var. Unisex giyiniyorum ama dikkat çekecek kadar değil. Buna rağmen ben yolda yürürken anlayan anlıyor. Kötü biriyse küfür ediyor bana. Durup dururken insan hiç tanımadığı birine nasıl küfür edebiliyor böyle? Yoldan geçen birine?

Bir de bazıları var, trans kadınlarda erkek gücü var sanıyorlar, rekabetçi sporlarda kadınlar ile yarışmalarını doğru bulmuyorlar. Uzun yıllar çok ağır ilaçlar kullanabiliyoruz ve bu yüzden bu fikir tartışmalı bir fikir.
 
Arkadaşlar siz kendinizde misiniz? Konu sahibi açık bir şekilde çocuğa zorbalık yapıyor ki elinde geçerli bir sebep yok. Sene 2023 oldu hala eş cinselleri kabul etmiyorsunuz. Kendim üyesi değilim ancak ucu size dokunmadığı sürece neden tepki gösteriyorsunuz ki. Aile kavramı yok olacak gibi sözlere de inanmayın. Üremek bir içgüdüdür yok olamaz.

Çok haklısın, aile kavramı yok olacak diyenlerin çoğu babasından dayak yiyip, misafirlikte su bile isteyemeyen tipler. Aile kavramı eğer buysa yok olsun gitsin zaten. Birinin eş cinsel olmasından rahatsız olan birisi varsa arabistana biletini ben karşılayayım.
 
Arkadaş grubuna yeni katılan biri var, eş cinsel olduğu her yönünden anlaşılıyor. Bu gibi insanların varlığından rahatsız oluyorum, en azından etrafımdayken. Ne zaman benimle konuşmaya çalışsa tersliyorum ya da cevap vermiyorum. Diğerleriyle konuştuğu zaman da kendisiyle dalga geçiyorum. Ortamımızdan uzaklaşsın istiyorum ama diğer arkadaşlar bu durumdan memnun gibiler. Bazen üzülüyorum aslında çünkü kendimi bildim bileli böyle biri değilim. Bu yaptıklarım beni kötü biri yapar mı? Sırf cinsel yönelimi yüzünden birine böyle davranmak adil mi? Çünkü sonuçta alanıma girip varlığıyla beni rahatsız ediyor.

Hocam eğer o kadar çok rahatsızsanız söyleyin çocuğa onunla iletişiminizi kesin. Bir insanın cinsel yöneliminden dolayı eğer ona zorbalık yapıyorsanız bu sizin sorununuz çocuğun değil. Bir de bu eşcinselliğin yeni yüzyılda çıktığını savunanlar var 😅😅 antik Yunan, Osmanlı ve daha nice eski imparatorluk ve ülkelerde eş cinsellik vardı
 
Konudan bağımsız olarak eşcinsellik hakkında benim farklı düşüncelerim var. Ben bunun doğuştan olup olmadığında karar veremedim. Eğer öyleyse konu biraz sapar o yüzden oralara girmeyeceğim. Fakat değilse özentilikten dolayı çok artıyor. Ben şahsen eşcinselliği normal bulmuyorum. Bana çok yanlış geliyor. Fakat beni etkilemiyorsa o zaman pekte umrumda değil açıkçası. Fakat şu bir genel gerçek. Eşcinsel insanlar genelde nasıl desem milli değerleri pek umursamazlar. Ben genel olarak böyle gördüm. Hala da aksini göremedim ve ben bunu yanlış buluyorum bu nedende dolayı. Fakat şunu da düşünüyorum. Eskiden bu kadar değildi eşcinsellik sanki. Bu yüzden doğumdan gelen bir şey olması şüphelendirmiyor değil.
 
Hocam eğer o kadar çok rahatsızsanız söyleyin çocuğa onunla iletişiminizi kesin. Bir insanın cinsel yöneliminden dolayı eğer ona zorbalık yapıyorsanız bu sizin sorununuz çocuğun değil. Bir de bu eşcinselliğin yeni yüzyılda çıktığını savunanlar var 😅😅 antik Yunan, Osmanlı ve daha nice eski imparatorluk ve ülkelerde eş cinsellik vardı
Az önce uyardım.
 
"Sana karşı" bir zararı yoksa görmezden gel ama sana herhangi bir şekilde zarar veriyorsa bunu kendine bildir. Arkadaşların bu arkadaşın bu hareketlerine rağmen hala aralarına alıyorsa onlardan da uzak durmanı tavsiye ederim. Bu eleman eşcinselliğiyle ön plana çıkmak isteyen bir eleman değilse kasmayı bırak dalgana bak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı