Hocam siz eşcinselliği yanlış anlamışsınız. Eş cinseller karşı cins gibi düşünmüyor. O dedikleriniz transseksüeller.
Ne bileyim hocam ben sonuçta hiç öyle düşünceye girmemişim gay de olmadığım için bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz eşcinselliği yanlış anlamışsınız. Eş cinseller karşı cins gibi düşünmüyor. O dedikleriniz transseksüeller.
Eşcinselleri sevmem ancak sana birşey dayatmadığı sürece normal takıl.Arkadaş grubuna yeni katılan biri var, eşcinsel olduğu her yönünden anlaşılıyor. Bu gibi insanların varlığından rahatsız oluyorum, en azından etrafımdayken. Ne zaman benimle konuşmaya çalışsa tersliyorum ya da cevap vermiyorum. Diğerleriyle konuştuğu zaman da kendisiyle dalga geçiyorum. Ortamımızdan uzaklaşsın istiyorum ama diğer arkadaşlar bu durumdan memnun gibiler. Bazen üzülüyorum aslında çünkü kendimi bildim bileli böyle biri değilim. Bu yaptıklarım beni kötü biri yapar mı? Sırf cinsel yönelimi yüzünden birine böyle davranmak adil mi? Çünkü sonuçta alanıma girip varlığıyla beni rahatsız ediyor.
Ne yapıyor? Cinsel bölgenize falan mı dokunuyor?Bana zararı var işte hal ve tavırlarından rahatsız oluyorum. Daha nasıl zararı olacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.