Evde Nasıl Kilo Verebilirim?

1yıl sadece evde spor yaparak yaklaşık 15kilo verdim ve ardından gerçekten fit bir vücuda sahip oldum. Her şeyden önce şekeri cidden kesmen gerekiyor. Ben neredeyse sıfıra çektim; çikolata, reçel, tatlılar, vb. hepsini elinin tersiyle itmen gerekiyor. Ardından haftada 6 gün yine evde spor yaptım. Başlarda youtube,dan izlediğim videolarla kendime bir program çıkarmıştım. Ardından nike training programı ile, daha çok istediğim bölgeye odaklı spor yapmaya başladım. Bu programı kurcalamanı öneririm. Eğer bir de ayarlanabilir dambıl alırsan, yapacağın hareketler ve kendini zorlayacağın alanlar artar.
En önemli konu ise; kaslarını yırtana kadar zorlaman lazım. Örneğin şınavı düşünelim, eğer kafanda 20’ye ulaşmak varsa ve sen 20’Yi gördükten sonra içinde hala 21’i görebilecek enerji varsa, 21. şınavı da çekmen gerekiyor. Çünkü bir yerden sonra vücudun o rakama alışıyor ve senin kendini daha çok zorlaman gerekiyor. Kaslarını yırttıktan sonra ki zamanlarda yediğin protein, lif gibi gıdalarla yeniden tamir edersen, ciddi sonuçlar elde edersin. Disiplinli olman yeterli

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı