Evrim size göre gerçek midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@TheEnd33 tamam, din doğru, bilim yalan, dünya düz...

Öyle bir şey söyleyen olmadı hocam, bilim yalan ve dünya düz demedim bunu sen söyledin? Neden bir anda kendi düşüncelerine uymayan düşünceli birisini görünce saldırdın şimdi de sen böyle yaparak kendini bilimsel özgürlükçü bir insan sanarsın ama aşağıladığın kesimden farkın kalmıyor :D her insanın fikri aynı olmaz. Ayrıca bu arada din doğru zaten biliyoruz onu. Bilimsel birisi değilsin kendini öyle sanma.

Bu video yalandır. Bu videoda söylenilenlerin büyük bir kısmı doldurulmuş yalanlardan ibarettir, ha demiyorum hepsi yalan diye illaki içinde doğrular vardır ama din ile söylenilen yaratılış konusunda tamamen bu video yalandan ibarettir.
Yalanlardan örnek verir misiniz lütfen, ben çıkıp dünya yuvarlaktır dersem bir argüman sunmam gerekir ama sizin bir argümanınızı göremiyorum maalesef.

Hem inançlı olup hem evrimi de kabul edebilirsiniz, bu kadar düz mantık bakmaya gerek yok durumlara. Tüm evreni ve ekosistemi yaratan bir tanrının evrimi yaratamayacağı mı düşünülüyor anlamadım.

76/1 :insan (henüz) anılır bir şey değilken (yaratılmamışken) üzerinden uzunca bir zaman geçti.

32/7: ki o, yarattığı her şeyi en güzel yapan ve insanı yaratmaya bir çamurdan başlayandır.

@TheEnd33 Tamam, din doğru, bilim yalan, Dünya düz........
Knk teori bu yani kesinliği yok ki dinde böyledir kesinliği yok sen gerçek diyemiyorsun buna direkt çünkü bilinemez sadece ortaya atılmış bir teorem

Bu video yalandır. Bu videoda söylenilenlerin büyük bir kısmı doldurulmuş yalanlardan ibarettir, ha demiyorum hepsi yalan diye illaki içinde doğrular vardır ama din ile söylenilen yaratılış konusunda tamamen bu video yalandan ibarettir.
Video içerisinde yalandan ibaret olduğunu düşündüğünüz kısımları nedenleriyle birlikte belirtebilir misiniz? Umarım sadece sizin fikrinizle uyuşmadığı için reddetmiyorsunuzudur.

Evrim gerçekse sonuçta tek başına evrim evrim olmadı, evrimin evrim olmasını sağlayan bir yaratıcı muhakkak vardır.

Video içerisinde yalandan ibaret olduğunu düşündüğünüz kısımları nedenleriyle birlikte belirtebilir misiniz? Umarım sadece sizin fikrinizle uyuşmadığı için reddetmiyorsunuzudur.
Diğer arkadaşla olan konuşmalarına baktım, laf anlatmaya gerek yok hocam. Boşverin.

Yalanlardan örnek verir misiniz lütfen, ben çıkıp dünya yuvarlaktır dersem bir argüman sunmam gerekir ama sizin bir argümanınızı göremiyorum maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayali bir karakter düşünelim. Bu kişinin gözü önünde yere elma bırakın. Elmanın yere düştüğünü görecektir. Ona elmanın neden düştüğünü izah edin. Elma Dünya'nın kütle çekimi etkisine girdiği için düştü. Gibi açıklamalar yapın.

Bu hayali karakter, bunun yalan ve saçma olduğunu kütle çekiminin olmadığını söyleyecektir.

Hayali karakterimizin söylemi onun fikri midir yoksa aptallığı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı