"Evrimi Bitiren Video!" Videosuna Evrim Ağacı Kanalından Cevap

Bilimin kendisi demiyor bunu silah zoruyla mı yazdırıyorlar bu yazıları sana. Teori lan teori işte yok maymundan geldik yok eşek tırnağı bizimkine benziyor yok bir tarafımızdan balık çıktı 😀 yapma güzel kardeşim ben yeterince araştırdım. Araştırdıkça bunların uydurma, saçmalık olduğu kanısına vardım. Artık burada araştırılması gereken Darwin'in akıl sağlığı bence ne biçim bir adam yahu ölmeden önce atıyor ortaya bir nane bir kaç bilimsel teori ile de harmanlayıp ölüp gidiyor. Arkasından kafa yoruyorlar bide .

Aynen sırf Darwin dedi diye o kadar bilim insanı bugün evrim hakkında çalışmalar yapıyor, evet. Elektrikçimiz çözmüş zaten olayı.
 
Teori lan teori işte
Çok değil, sadece 2-3 dakika araştırma yapmış olsaydınız böyle bir şey yazacak kadar cahil olmazdınız. Bir de araştırdım yeteri kadar demişsiniz. Tabii gerçi size de hak veriyorum, cahil olup araştırdım demek de bir seçenek sonuçta.
 
Teori lan teori işte yok maymundan geldik yok eşek tırnağı bizimkine benziyor yok bir tarafımızdan balık çıktı 😀 Yapma güzel kardeşim ben yeterince araştırdım. Araştırdıkça bunların uydurma, saçmalık olduğu kanısına vardım. Artık burada araştırılması gereken Darwin'in akıl sağlığı bence ne biçim bir adam yahu ölmeden önce atıyor ortaya bir nane bir kaç bilimsel teori ile de harmanlayıp ölüp gidiyor. Arkasından kafa yoruyorlar bide .
Teoriyi ile ilgili açıklaman senin ne kadar araştırma yaptığını gösteriyor. Uydurma, saçmalık bir durum varsa senin burada yazdiklarindir, aklinin almadığı şeylere yorum yapip ben araştırdım bana mantıksız geldi diyerek kendini hakli çıkaramazsın. Sendeki bu özgüven patlamasi nereden geliyor, sen kendini ne sanıyorsun uydurma ve saçmalık diyorsun. Çıkıp evrimin saçma olduğunu, uydurma olduğunu söyleyebilecek özgüveni nereden buluyorsun? Çık somut bir bilimsel delil sun görelim seni. Darwin'in sahip olduğu zekanın çeyreğine bile sahip değilsin. Darwin fikrini ortaya atarken ne DNA'yi biliyordu, ne genleri biliyordu ne kalıtimi biliyordu. Buna rağmen adam öyle bir sağlam teori yapti ki hala bile çürütülemedi, Darwin teorisini ortaya atarken hatasız yapmadi o dönemdeki şartlarda da böyle bir şey yapmasi olanaksizdi. Daha sonra Darwin'in eksik olduğu ve yanlış bildiği tüm eksikleri bilim dünyası giderdi.

Bilimin kendisi demiyor bunu silah zoruyla mı yazdırıyorlar bu yazıları sana.
Bilimin demediğini kanıtla bakalim hodri meydan.
Elektrikçimiz çözmüş zaten olayı.
Ismi elektrikçi bir de Tesla bunu görse mezarinda ters döner.
 
"Teori lan, teori işte." dediğin şey, "Bilimsel teori."
Senin elektrikçi olarak, elektrikle ilgili bir sorunla karşı karşıya geldiğinde çözüme kavuşmak için ortaya attığınız "Teori" değil. Önce bunu kavrayın, sonra Darwin'e deli dersiniz.

Evrim yok yeğenim.
Darwin deliydi zaten.
Evrim varsa şu anki maymunlar neden insana dönüşmüyor?
Bilimsel makalelerin hepsi Amerika'nın oyunu, manipülasyon.
Bir kasiyer olarak araştırma yaptım ve evrimin olmadığını araştırdığımda anladım.
Epigenetik o fiziksel değişimler, epigenetik.
Entropi mükemmelliği savunuyor kardeşim. Sen bir hırkayı şimdi giysen, bir milyar yıl sonra giyebilir misin?
California St. Thomas hastanesinden uzman, profesyonel, seri katil, Oxford mezunu, evrim araştırmacısı Jax Becker'ın dediğine göre: "Evrim, teoriden ibarettir." Adam kendi araştırmasını, makalesini yalanlıyor!
Evrim şu ana kadar kanıtlanamadı, hiçbir bilimsel makale yok. Geç bunları, geç.
1573081133674.png

Şu mükemmelliğe bir bak kardeşim, böyle bir mükemmelliğin(!) içinde evrimin olması mümkün mü?
Bir kalemin bile bir zanaa....

Eğer evrim olmasaydı, en basitinden beyin gelişmeyecekti. Bunu anlamak için ileri düzeyde zeka seviyesine sahip olmana gerek yok. Eğer liseyi okuduysan ve biyoloji dersi gördüysen adaptasyon ve mutasyonun ne olduğunu, hangi koşullarda gerçekleştiğini biliyorsundur. Eğer bunları biliyorsan evrimin varolduğunu zaten istemesen bile kabul etmiş oluyorsun.

Evrim hakkında bir bildirge var, bu bildirgeye de imza atan 68 bilim kuruluşu var. Dünya düz diyenlerle hiçbir farkınız yok, haberiniz olsun. 68 bilim kuruluşundan, bir şahıs olarak daha iyi bildiğini zannediyorsan zaten sana yapılabilecek hiçbir şey yoktur. Veya evrimin, bir Youtube videosuyla çürütülebileceğine inanıyorsan.
1573081904274.png


İyi geceler, iyi Sosyal'ler. :D
 
Son düzenleme:
Bunlarla tartışılmaz bizde de suç var biz bunları muhattap aliyoruz. Yaklaşık herhalde 1 yıla yakındır bu konular bu site içerisinde açılıyor. Bu çok bilmişler her seferinde aynı şeyleri diyor, kişiler değişiyor, görüşler ve sorular değişmiyor.

Doğru olsaydi teori olmazdi, ara form neden yok, maymun ile akraba olamayiz, Darwin deliydi, şimdiki maymunlar neden maymun olmuyor sorulari ve niceleri. Insanlar değişiyor, hayvanlar değişiyor, dünya değişiyor, evren değişiyor ama bu sorular ve cehalet gram değişmiyor.
 
Bana bu özgüven nereden mi geliyor 😀 sanal platformda hakaret edecek kadar özgüvenli değilim kardeşim kusura bakma. İnsanlara değer verdiğim için de özgüvenim uçurum değil. Birisi kanlı canlı karşımdaysa ona söyleyemeyeceklerimi burada yazmam şayet burada yazdıklarımı ise o kişiye gerçek hayatta rahatça söyleyebilirim, konuşulur. Biraz geç oldu, Hasan Gurlek ban atmış cevap yazamadım. Artık ezberledik bana gelen banları bu moderatör atıyor.

Bir ton yazı, bazıları okunuyor bazıları okunmuyor. Bilgisayar başında bu forumda gezen bizler... Bazılarının dertleri var, o kadar sorumluluğa rağmen burada vakit geçiriyor. Bir an bunlar canlandı gözümde.
 
Darwin deli olmasa bu teori hakkında kafa yorar mı. Adam insanlığın medarı iftiharı bilim adamlarından biridir. O'nun ortaya attığı bu düşünce sayesinde TIP bilimi insan hastalıklarına karşı aşılar ilaçlar tedaviler geliştirdi. İnsanlık Darwin' gibi bilim adamlarına minnettardır. İnsanlık İbni Sina'ya İbni Heysem'me Buruni'ye Nikola Tesla'ya Faraday'a Pastör'e minnettardır.

Bağnaz dincilere, şarlatan cincilere, istismarcılara kara yobazlara rağmen insanlık durmadan ilerliyor. Yalanlar doğrulardan 100 kat daha hızlı koşar lakin kazananlar her zaman doğrulardır

Bu arada aya ayak basan ilk insan olan Neil Armstrong'un -ayda ezan sesi duymuş müslüman olmuş- yalanına yıllarca inanmış insanlara laf anlatamazsınız.:)
 
Darwin deli olmasa bu teori hakkında kafa yorar mı. Adam insanlığın medarı iftiharı bilim adamlarından biridir. O'nun ortaya attığı bu düşünce sayesinde TIP bilimi insan hastalıklarına karşı aşılar ilaçlar tedaviler geliştirdi. İnsanlık Darwin' gibi bilim adamlarına minnettardır. İnsanlık İbni Sina'ya İbni Heysem'me Buruni'ye Nikola Tesla'ya Faraday'a Pastör'e minnettardır.

Bağnaz dincilere, şarlatan cincilere, istismarcılara kara yobazlara rağmen insanlık durmadan ilerliyor. Yalanlar doğrulardan 100 kat daha hızlı koşar lakin kazananlar her zaman doğrulardır

Bu arada aya ayak basan ilk insan olan Neil Armstrong'un -ayda ezan sesi duymuş müslüman olmuş- yalanına yıllarca inanmış insanlara laf anlatamazsınız.:)
Konu kapanmıştır :)
 
Adam videoda "Youtube camiasında bilim yapamazsınız, yürütülmez. Bilimin açıkladıklarını, söylediklerini, bulduklarını vb. sizlere aktarmak için Youtube'u bir araç olarak kullanıyoruz." diyor. Evrim zaten çürütülecek olsa bunlar gibi Youtube üzerinden videolar yapan kanallar tarafından değil aksine bilim insanları tarafından çürütülmeye çalışılır. Adam "Evrimin varlığına dair bilimsel bir veri elimizde yok" dediğinde izlemenin bir anlamı olmadığını düşünüp videoyu kapattım. Cidden komik duruma düşmüşler.
 
'Evrimi Youtube'da Çürüten Nurcular' olarak kanallarının adını değişmelerini tavsiye ediyorum. Az kalsın inanıyordum da cahilliğim ağır bastı bilime tekrar geri geldim. Adamlar akıllı yani bir tekne neden gemi olmaz? Materyalist fikirleri ile beni yaraladılar.
 

Geri
Yukarı