Ezberci bir mantığa sahip bir technopat'sın o kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

umtklc

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2014
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sitede bununla ilgili nereden baksan 10 tane makale var ama arama yapmayı bilmeyen okurlarımız için biz arayıp getiriyoruz, bir nevi Google işte...

Hackintosh Wi-Fi Donanımları | Technopat Sosyal

Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri » Technopat
Düzgün bir yöneticiysen, modertörsen veya adminsen her neysen, bu site ile ilgileniyorsan kibrini yenip herkes için gerekli hizmeti vermeyi düşünmelisin. ;) Sanırsın kaf dagının ardından birşey bulup getiriyorsun. Bir kaç yerdeki cevaplarını daha gördüm de pek insancıl değildi. Senin bir nevi Google olma gibi bir durumun olamaz zaten. Ezberci bir mantığa sahip bir technopat'sın o kadar. Bundan sonra son çare olarak bu foruma yazmak nasip olur umarım. Arama yapmayı bilmeyen okurlarmış :) Hala gülüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adamın değindiği konu o değil onu bile anlayamadın biraz çaba sarf edip bulabileceğini söylüyor. Üşengeçliğin ve alınganlığın takdire şayan :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnsancıl olmak gibi bir amacım olduğunu kim söyledi sana ? İnsan olana insan gibi cevap veriyorum. Ama Google kullanmayı bile bilmeyenlere de hak ettiklerini düşündüğüm cevabı veriyorum. Sana boş bir insan olduğunu söylemediler galiba. Ben söyleyeyim: boş bir insansın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı