Gasly hayal kırıklığı bence çoktan Redbull'dan gönderilmesi gerekiyor, geçen sene Leclerc ile beraber harikalar yaratan Gasly'den eser yok artik.
Keşke Leclerc yarın kazansa ama bu lastiklerle ihtimal vermiyorum ben. Eğer ki HAM grid cezasi alirsa Verstappen yarış galibiyeti için favori haline gelebilir.
Bottas sezona hızlı başladı acaba dedim bu sene kendini geliştirdi mi diye düşünmeye başladım. Sonradan tekrar eski istikrarsiz, klasik hızlı araçla daha yavaş araçlara karşı geride kalmaya tekrardan başladı.
Bu sene Mercedes'in şampiyon olacağı artik kesin gibi, en azindan Bottas olsun isterdim her ne kadar Bottas'i sevmiyor olsam da Hamilton'un bu boş beleş şampiyonluklarindan bıktık.
Bottas ve Gasly ön tarafta araçlarinin hakkini veremeyen pilotlar, Bottas ara ara sürprizler yapiyor, Gasly şimdiye kadar tam felaket zaten. Bottas geçen sene rezildi, ilk sene idare ederdi, bu sene Bottas hızlı başladı sonradan yine bozdu bu şekilde şampiyon olamaz.
Verstappen'i sevmiyorum ama yiğidi öldür hakkını yeme bugün Redbull ve Honda, Ferrari ve Mercedes ayarinda bir araç üretseydi Verstappen şampiyonanın favorilerinin başında gelirdi.
Şu sözleri bırakın artik tamam geçen sene çok hata yapti. Bu sene Bahreyn dışında adamin hatasi yok. Bu seneki araç geçen seneki SF71H kadarda rekabetçi değil. Ferrari'nin bu seneki sorunların başında pit ekibi, lastikleri çalıştıramama ve aracin yeterli donwforcesu üretememesi dolayısıyla virajlarda net şekilde geri kalmasi geliyor. Bu sene suçu pilotlara atmanın bir anlami yok.