F1 2020 Sezonu tahminleri

@Darkisback Evet ilk sezon daha başarılıydı, ikinci sezonda kötü değil. İspat savaşı, koltuk kapmaca, kırmızı kesilmek, damalı bayrak bölümlerini ben beğendim açıkçası. Daha tam izleyemedim hepsi, Hass'ı merak ediyorum, onların çekimleri komik oluyor.
 
Binotto'nun açıklamaları bana ağır blöf geliyor. Bariz yavaş bir aracın olsa her hafta çıkıp aracım yavaş demezsin az utanırsın. Umarım Mercedes'e yakın bir araba yapmayı başarmışlardır. RB16 da çok iddaalı duruyor. Mercedes aşırı iyi iş çıkarmamışsa eğer geçen seneden daha heyecanlı bir yıl bizi bekliyor.
 
Haas geçen sene neyse, Racing Point'te aynısı olacak bu sene.

O araç, Mercedes sayesinde W10 oluyor.
Racing Point bu sene orta gruba geçen seneye göre daha fazla zorlayacak gibi duruyor. Orta grubun lideri olurlarsa şaşırmamak gerek. W10 modelinin kopyasını yapmış adamlar.

Ferrari hızlı olmak zorunda. Yoksa Binotto'yu rezil ederek kovarlar.

Motoruyla övünen bir markanın motoru kötü olamaz
Binotto'nun dediği kadar Ferrari'nin kötü olduğunu sanmıyorum. Motor tarafında yeni bir motor geliştirdikleri için güç konusunda sorun olabilir, ben yine de motorda geri kalacaklarını düşünmüyorum bu açıklamalara rağmen. Ferrari motor konusunda deneyimli, bu kadar güçsüz olacaklarını düşünmüyorum.

Ferrari James Allison'u Mercedes'e kaptırdıktan sonra Mercedes'in eli daha da güçlendi. Mercedes'in bu seviyeye gelmesinde baş etken James Allison.
 
Binotto 2018 sonlarında Arrivabene'nin kuyusunu kazarken, Allison 2019 ve 2020 şampiyonluklarının temelini atıyordu...

Motoru tabiiki de iyidir. Sandbagging'in alasını yapıyorlar. Yoksa iyi bir F1 izleyicisi Binotto'nun dediklerini çok dikkate almaz.

He, ama buna rağmen Avustralya'da daha beter hale gelirlerse cidden gülünç olur...

Ama motor konusunda geride kalırlarsa, Binotto gider.
 
Binotto motor mühendisi olarak takımda kalmalı, takımın başına başka biri getirebilirler. Arrivabene karizmatik ve lider vasfı olan bir kişilikti, Binotto'da bunu göremiyorum. 2018 yılından beri motor gelişiminde Binotto'nun payı büyük.

James Allison kendi isteğiyle Ferrari'den ayrıldı, ailesi İngiltere'de yaşıyor, Mercedes takımının fabrikası İngiltere'de bu yüzden Mercedes'e geçti. Mercedes'in 2018 ve 2019 yıllarında şasi olarak en iyi olmasında baş aktör James Allison.

James Allison, Ferrari'den ayrıldıktan sonra 2017 sezonunda en iyi şasi Ferrari aracındaydı, motor olarak Mercedes motoru o dönem çok daha güçlüydü. SF70H modelini tasarlayan mühendis Simone Resta idi. Bu adam 2018 yılında Sauber(Alfa Romeo) takımına geçti. O sene Sauber iyi bir performans sergiledi. Bu sene tekrardan Simeno Resta Ferrari'ye geçti, bu adama güveniyorum açıkçası.


Binotto'nun açıklamaları çok enteresan ya Ferrari apaçık çuvalladı, ya da blöf yapıyorlar. Söz konusu Ferrari oldu mu insan blöf yaptıklarına da inanmıyor.

Motorsport Türkiye sitesinin haber yorumlarına bakıyormuşsun, ben bakınca sinirleniyorum, o kadar bilgisiz, fanboylar var ki yorumlarını okumuyorum.
Alfa Romeo var mı? İlk sezon da Raikkonen yoktu.
Bu sene de Raikkonen yok, ilk sene de Raikkonen Alfa Romeo takımında değildi zaten, Leclerc bölümü vardı ilk sezonda.
Binotto'nun açıklamaları bana ağır blöf geliyor. Bariz yavaş bir aracın olsa her hafta çıkıp aracım yavaş demezsin az utanırsın
Bu şekil ayak oyunları yapmayı Ferrari pek beceremez, tam çuvallamışta olabilirler. Bugün yine açıklama yaptılar, dediler eğer aradaki fark fazlaysa direkt 2021 aracına odaklanacağız dedi.

Umarım Mercedes'e yakın bir araba yapmayı başarmışlardır.
Ben en hızlı ikinci araç olacaklarını düşünüyorum. RB16'da motor yüzünden bir tık geride görüyorum.

RB16'da çok iddaalı duruyor. Mercedes aşırı iyi iş çıkarmamışsa eğer geçen seneden daha heyecanlı bir yıl bizi bekliyor.
Geçen sene Mercedes son iki yıla göre nazaran en güçlü dönemini geçirdi, buna rağmen eğlenceli bir sezon oldu. Ferrari tırt çıkarsa umarım Redbull şampiyon olur, her ne kadar Verstappen'den haz almasam da biri HAM ve Mercedes'e dur demeli.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı