Fiber altyapı işlemleri yavaşladı mı?

Daha fazla  
Ağustos ayında Superonline ve Türk Telekom ön cadde de fiber çalışması (bağlı olduğum saha dolabı da caddenin üzerinde arada 100 metre var) yaptı fakat o gün bugündür hiçbir şey olmadı. Acaba altyapı çalışmaları ülkenin ekonomik yönünden dolayı yavaşladı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de şu an bulunduğum sokağa tamamen fiber döşediler fakat sadece bir binanın içine kadar kablo çekip kutu taktılar. Bunu yaptıktan sonra da kayboldu TT ekipleri. Kabloların geçtiği siyah koruma borularından koca bir yığın evin bahçesinde duruyor fakat ne zaman gelirler Allah bilir.

@Ulunay peki bu altyapı çalışması devam eder mi? ADSL'den başka tarifeye geçemiyorum altyapı olmadığı için. Saha dolabına mesafem 1km ye yakın çıkıyor. Bağlı olduğum saha dolabı normal telefon dolabı.

@Ulunay peki bu altyapı çalışması devam eder mi? ADSL'den başka tarifeye geçemiyorum altyapı olmadığı için. Saha dolabına mesafem 1km ye yakın çıkıyor. Bağlı olduğum saha dolabı normal telefon dolabı.
Mevcut veya gelecekte yapılacak çalışmaları bilmemize imkan yok. TT'nin planlama ve erişim birimi sorunuzu cevaplayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı