Forum gitti Sosyal geldi. (Bilgilendirme ve Görüşler)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce bir konuya yorum yap dedim. 30 saniye bekle bir hata oldu gibisinden yazı çıktı. 30 saniye bitince tıkladım 2 tane yorum gördüm. :) Birini silmek zorunda kaldım. Hiç bir sorun teşkil etmiyor ama buraya yazmamda fayda olduğunu düşünüyorum.

Az önce bir konuya yorum yap dedim. 30 saniye bekle bir hata oldu gibisinden yazı çıktı. 30 saniye bitince tıkladım 2 tane yorum gördüm. :) Birini silmek zorunda kaldım. Hiç bir sorun teşkil etmiyor ama buraya yazmamda fayda olduğunu düşünüyorum.
Üst üste 2 mesaj yazılmasını engellemek için "flood" koruması yapılmış olabilir.

Yanlışlıkla 2 kez tıklamış olabilir misin?

Senin dediğini düşündüm şu an olabilir diye ama yorum yap tuşuna tıkladıktan sonra yorumun yayınlanıyor ve yorum yazılan yerdeki yazın silinip yorumlara geçiyor. Sonuç olarak yorum yapmış oluyorsun. 2 kez üst üste tıklayınca 2. de hata verir. ama o hatayı verdiğinde de 1. yorum gönderildiği için yazdığım yazının silinmiş olup yorum yapılması lazım. Forum yenilenmeden önce de olmuştu bu olay bir kaç kere... Büyütülecek bir şey değil. :)

Güzel olmuş ama alışması biraz zaman alabilir.

Forum'dan daha güzel olmuş. Daha temiz duruyor :) Ayrıca LastPass ile de sorun yaşamadım. Böyle devam ;)

Biraz acayip geldi ilk açışımda ama alışırım herhalde. :cool:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı