Forum gitti Sosyal geldi. (Bilgilendirme ve Görüşler)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mükemmel olmuş. İşte Technopat'ın farkı burada. Eminim çoğu insan bu forum'a gelmeden önce hiç bir bilgisi yokken şuan neredeyse teknoloji hakkında bilmedikleri şey yok.

Nasıl olduğunu bilmiyorum. Sayfayı yenileyince geçti. Geçtikten sonra sayfa kenarındaki videoları sürükleyip koymaya çalıştım olmadı. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok. Yorum kısmına Youtube videosu çıktı. Küçük ekranda izleyebiliyorsun. :D Dediğim gibi sayfayı yenile yapınca geçti. :)

qZPU7u4.jpg

Nasıl olduğunu bilmiyorum. Sayfayı yenileyince geçti. Geçtikten sonra sayfa kenarındaki videoları sürükleyip koymaya çalıştım olmadı. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok. Yorum kısmına Youtube videosu çıktı. Küçük ekranda izleyebiliyorsun. :D Dediğim gibi sayfayı yenile yapınca geçti. :)

qZPU7u4.jpg
Gerekli sorun üzerinde inceleme işlemleri sürüyor. XenForo ekibine de bildirim yapıldı.

Avatarımızı gif olarak koyabilecek miyiz, yoksa sadece resim olarak mı kalacak?

Eski facebook hesabımla giriş yapamıyorum rica etsem bakar mısınız?Yeni bir şifre deneyerek girmeye çalıştım ona da yanlış şifre hatası veriyor.Farklı şifre kombinasyonları denedim, harf + rakam gibi ikisi de olmadı.

Facebook hesabınızla giriş yaparken Facebook şifrenizi kullanmanız ve ilk kez hesap giriş ekranında hesap birleştir seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Süper olmuş. Mobilden girince beğenmemiştim ancak bilgisayardan oldukça güzel görünüyor. Yavaş yavaş hatalar kaldırılacaktır, ben de yaşadığım bir hatayı bildirmek istedim. Profilime girdiğimde imza ayarları bölümünde [/HR] kodları resmin alt ve üst köşelerinde görünüyor.

Düzenleme : Mesajı yazdıktan sonra fark ettim hata sadece profilime girdiğimde değilmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı