Forum gitti Sosyal geldi. (Bilgilendirme ve Görüşler)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen ceza sistemini bir an önce getiriniz. Gördüklerime kurallara uyunuz demekten bıktım.:mad: Ayrıca kenarlar da göze batacak bir şekilde ufak hatırlatmalar olursa cidden güzel olur.:)

Mesajı alıntıladığımızda niye dil değişimi gerçekleşiyor ?
kxUBEhg.png

Tam bir şekilde geçtiğimiz zaman çok iyi olacak XenForo. Tema çok sade duruyor ama forumun akıcılığını çok beğendim. Mobilde reklamlar dışarı taşıyor ama galiba arkadaşlar belirtmişler bu sorunu.

Gayet hoş. Beğendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Süper olmuş. Mobilden girince beğenmemiştim ancak bilgisayardan oldukça güzel görünüyor. Yavaş yavaş hatalar kaldırılacaktır, ben de yaşadığım bir hatayı bildirmek istedim. Profilime girdiğimde imza ayarları bölümünde [/HR] kodları resmin alt ve üst köşelerinde görünüyor.

Düzenleme : Mesajı yazdıktan sonra fark ettim hata sadece profilime girdiğimde değilmiş
Mobil üzerinde ki çalışmalar devam ediyor. Tapatalk uygulaması kullanarak benzersiz bir mobil deneyimi yaşayabilirsiniz.

vBulletin'dan kalma bb kodları yakın bir zamanda kökten temizlenecek. 
Mesajı alıntıladığımızda niye dil değişimi gerçekleşiyor ?
kxUBEhg.png

Şuan sitemizde kullanılan dil paketi henüz tam olarak Türkçe'ye çevrilmedi. Türkçe çevirisi olmayan cümleler ve kelimeler ingilizce olarak karışınıza çıkar.

Benim önceki kullanıcı adım TC Ali TOPLUKAYA ve facebook ile giriş yapıyordum ama hesabı ilişkilendir dediğimde hep hata veriyor ve giriş yapamıyorum. Facebook şifremi kabul etmiyor. Yeni üyeliği bu yüzden açtım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz. Mail adresim alitoplukaya@hotmail.com ama bu sefer kayıtlı diyor.

Benim önceki kullanıcı adım TC Ali TOPLUKAYA ve facebook ile giriş yapıyordum ama hesabı ilişkilendir dediğimde hep hata veriyor ve giriş yapamıyorum. Facebook şifremi kabul etmiyor. Yeni üyeliği bu yüzden açtım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz. Mail adresim alitoplukaya@hotmail.com ama bu sefer kayıtlı diyor.

Hesabı ilişkilendirirken facebook şifreni değil forum şifreni girmelisin. Önceden forum şifreni oluşturmadıysan şifremi unuttum diyerek mail adresine isteyip hesabı ilişkilendirebilirsin. Ben öyle yaptım.

O hesabı açarken kullandığınız e-postayı kullanarak şifremi unuttum kısmından yeni şifre talep edin.

İzlediklerim ve beni izleyenleri profilimde göremiyorum. Diğer üyelerin profiline girdiğimde onların izledikleri ve izleyenlerini görebiliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı