Forumu bıraktım deyip bırakmayanlar

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-04-26_09-13-35.png
    Screenshot_2021-04-26_09-13-35.png
    46,9 KB · Görüntüleme: 65
Konuyu biraz hortlatmış gibi oluyorum ama söylemek istedim. Aslında verilen saçma banlar yüzünden benim gibi bir hışımla onu yazıp, daha sonra düzgün forum bulamayıp geri dönenler de var. Ondan çok da sinirlenmenize gerek yok bu konu için. Boş boş ban yediğinizde sinirlenmemek elde değil. Bir de üstüne beni Recep Baltaş hocam da biraz kırmıştı, onun için yazmıştım. O sırada bıraktığımı söylediğim zaman fark ettim, ülkede düzgün forum yok. Donanım arşivi ve donanım haber pek benim sevdiğim tarzda forumlar değil. Sdn'de de yetkililer harika ötesi fakat kitlesi kötü. Ondan Technopat şu anlık en iyisi. Böyle kötü düşünmenize gerek yok bu konu hakkında. Belki de hesabını silip baştan başlamak istiyordur. Başka bir isim, başka bir kişi, başka bir fikir, başka bir üslup. Belki bir şey yaşamıştır, hayatı değiştiği için eski kişiliğinde kalmak istemiyordur. Veya bilmeden yaptığı uyarıları kaldırıp yetkili olmak istiyordur. Veya benim gibi gereksiz ceza yemiştir. Çok sinirlenmenize gerek yok, bunu yapanların da mantıklı bir sebebi vardır elbet.

Hortlatmadınız. Konuyu devamlı bir konu olsun diye açtım. İstediğiniz zaman yazabilirsiniz. Konuya gelirsek sizde haklısınız ama cidden bunu ilgi ve şov için yapanlar var. Zaten ben o üyeler için açtım konuyu. Konunun canlandığı iyi oldu.

Hortlatmadınız. Konuyu devamlı bir konu olsun diye açtım. İstediğiniz zaman yazabilirsiniz. Konuya gelirsek sizde haklısınız ama cidden bunu ilgi ve şov için yapanlar var. Zaten ben o üyeler için açtım konuyu. Konunun canlandığı iyi oldu zaten.
Öyleyse tamamdır hocam. Böyle düşünmenize sevindim. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı