Forumun çok monotonlaştığını düşünüyorum

Forumun kitlesi o kadar kötü ki, çoluk çocuk dolmaya başladı, girin bakın yabancı forumlara, adamlar neler konuşuyor 🙂, bizdeki konulara bakıyoruz yok boyum uzar mı yok bilmem ne (farazi söyledim konu başlığını ama çok saçma şeyler var bence), hayır üzüldüğüm noktalardan birisi de English Section bölümünde bile adamakıllı yazan yok, yazılan konular da A1 İngilizcesi gibi, basit şeyler konuşuluyor. Hiç giren çıkan yok gibi, detaylı şeyler yazsınlar. 🙄
Erkekler soruyor açıldığından beri kızlarsoruyora döndük. Zaten konu dışının içinden geçmişlerdi. Bide erkekler soruyor gelmesi delirtti.

Erkekler soruyor açıldığından beri kızlarsoruyora döndük. Zaten konu dışının içinden geçmişlerdi. Bide erkekler soruyor gelmesi delirtti.
Buyrun TechPowerUp'ın ortamına bakın😄:
Screenshot_20220729_222324.jpg

Screenshot_20220729_222552.jpg

12900KS'nin inceleme konularından birisi.😄 Biz nelerle uğraşıyoruz adamlar neler yapıyor. 😄

Yenilik gelecekse bile bu zorunlu olmamalı.
İsteyen yeni gelen şeyi kullanmak istemiyorsa bu onun elinde olmalı.
(Yeni tema gibi vs.)

Ben uzun zamandır forumda değildim şahsen ve tekrar gireli 2-3 hafta olmasına rağmen kaç tane "hadi birbirimize duvar kağıtlarımızı gösterelim" temalı konu gördüm bilmiyorum. Konu açanlara ödül mü veriliyor ki bu kadar çok gereksiz konu açılıyor?

Daha da kötüsü geçen hafta bir konu açıp RAM önerisi istedim ve yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 kişi cevap verdi ve o da "RAM'den önce anakart değiştirin bence" tarzı bir yanıttı yani faydası da olmadı açıkçası.

Forumun asıl amacı bu tarz konulara yardım etmek değil miydi? Önceden olsa eminim birçok farklı öneri almıştım açtığım konuda ama şu an ölü gibi forum.

Forumun kitlesi o kadar kötü ki, çoluk çocuk dolmaya başladı, girin bakın yabancı forumlara, adamlar neler konuşuyor 🙂, bizdeki konulara bakıyoruz yok boyum uzar mı yok bilmem ne (farazi söyledim konu başlığını ama çok saçma şeyler var bence), hayır üzüldüğüm noktalardan birisi de English section bölümünde bile adamakıllı yazan yok, yazılan konular da A1 ingilizcesi gibi, basit şeyler konuşuluyor. Hiç giren çıkan yok gibi, detaylı şeyler yazsınlar. 🙄

Saçma konularda bu nasıl konu denilince tek denilen adminler onaylamış diyorlar ee adminler onaylamış diye bu saçma olmadıgı anlamınamı geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı