FPV Quadcopter Toplama | iFlight SucceX F4 - XING-E 2207 - GepRC Mark4 - Foxeer Falkor 3 - Rush Tank

Abi bu kaç gayme?

Konuya yeniden bakarken yeni gördüm mesajını. Tüm ekipmanlarıyla beraber yaklaşık 6500 TL'ye geldi. (Quadcopter, kumanda, gözlük, modüller, piller, şarj aletleri vs...)

Tabii ben en son parçayı aldığımda Dolar 7.6 seviyesindeydi. Genelde de 7.2 - 7 seviyesindeyken aldım. Bİr de Nisan başından itibaren parçalara da zam geldi. Şu an aynı set ne kadar eder, bir fikrim yok.

18650 bataryalar çok ağır uçacağını düşünmüyorum.

Yani hocam elimde 4 adet var ama uçmasına çok imkan veremiyorum. Video veya fotoğraf atma şansınız var mı?
Emin ol Li-Po'lar daha ağır. Anlık akımda Li-Ion'lar kötü. Ancak gr/mAh oranında daha iyiler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu da 6S Li-Ion:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…