FX-8350 sisteme GTX 1080 alındı

Bugün almak istediğim ekran kartını aldım. Herhangi bir problem olmadan oyun oynayabiliyorum.

Eğer FPS olarak merak ettiğiniz oyunlar varsa yoruma yazın birlikte deneyelim dostlar.
Şimdilik denediğim oyunlar GTA V, Witcher 3, CS:GO, MGS V ve Rainbow six siege.

Son düzenleyen: Moderatör:
FX 8350, GTX 1080'in ihtiyacını tam anlamıyla karşılayamayacağı için çıkan FPS değerleri kartın tam performanstayken çalıştığı değerler ile aynı olmayacaktır.
Soru soracak arkadaşlar bunu bilerek yorum yapsınlar.

Bugün almak istediğim ekran kartını aldım. Herhangi bir problem olmadan oyun oynayabiliyorum.

Eğer FPS olarak merak ettiğiniz oyunlar varsa yoruma yazın birlikte deneyelim dostlar.
Şimdilik denediğim oyunlar GTA V, Witcher 3, CS:GO, MGS V ve Rainbow six siege.
Hayırlı olsun, nereden aldınız GTX 1080'i?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 1080'i çok zor oldu ama sağ olsunlar çok yardımcı oldular. Balçova Vatan Bilgisayardan aldım :)

Overclock yapmayı düşünmüyorum. Yaklaşık 5 ay sonra zaten intel e geçeceğim :)
Overclock yapmadan bile performans göz dolduruyor.

Tabi ki de. Vaktim olduğunda ilk inceleyeceğim oyunlar onlar olacak :D

Gtx 1080'i çok zor oldu ama sağ olsunlar çok yardımcı oldular. Balçova Vatan Bilgisayardan aldım :)

Overclock yapmayı düşünmüyorum. Yaklaşık 5 ay sonra zaten intel e geçeceğim :)
Overclock yapmadan bile performans göz dolduruyor.

Tabi ki de. Vaktim olduğunda ilk inceleyeceğim oyunlar onlar olacak :D
Teşekkürler , mavi ekransız günler dilerim :) Ayrıca hayırlı olsun demeyi unutmuşum kusura bakmayın , hayırlı olsun :)

FX 8350, GTX 1080'in ihtiyacını tam anlamıyla karşılayamayacağı için çıkan FPS değerleri kartın tam performanstayken çalıştığı değerler ile aynı olmayacaktır.
Soru soracak arkadaşlar bunu bilerek yorum yapsınlar.

Asım Bey Gtx 1070 için önerdiğiniz işlemci nedir? i56500 yeterli midir sizce yoksa i56600 iş görür mü?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı