Gamepower Kullanmayın

Fabrikasyon ürün bunlar. Bozulabilir de bozulmayabilir de. Bütün ürünler kusursuz mu üretiliyor? GM 5 PLUS'ta sokette eğilme olduğu söylenir. Neden benim başıma gelmedi acaba?
Bunların bir oranı var. Üretimde, mühendislikte her zaman bu pay bırakılır. Üretilen ürünlerin kiminin arızalı olması beklenen bir şey zaten. Arıza oranını düşürmek büyük maliyet. Bunun için de garanti denen bir şey var.

Ancak, satılan bir modelin, 100 ürününden 5'i arıza yapıyorsa; bir başka markanın bir modelinin 100 ürününden 20'si arızalı çıkıyorsa; arada bir kalite farkından söz edilemez mi? Şans işi deyip bunları göz ardı etmek yanlış bir düşünce.

Ayrıca, ben Corsair'e arıza nedeniyle bir mail attığımda mı tatmin edici bir cevap alma ihtimalim yüksek, yoksa Gamepower'a mı?

Olaya geniş bir açıdan bakın.
 
Forumda da bunu anlatmaya çalışınca "genç" kullanıcılar bir hiddetleniyor. Akabinde: "Ben aldım, çok rahatım!","Siz önermiyorsunuz ama fiyatına çok göre çok güzel!","Niye Gamepower'ı kötülüyorsunuz!?" gibi yorumlar geliyor. Geniş açıdan baktığınızda fiyatı da uygun değil aslında. Uzun ömürlülüğü tartışılan ürünler için ciddi manada ödeme yapılıyor. He bu demek değil ki bilinen markada "sıfır sorun" yaşanır. O konuda da kimse garanti veremez ancak bu ihtimali minimuma indirmek var. Sizin adınıza üzüldüm ve dilerim bu tür konular farkındalık oluşturma açısından etkili olur. Burada asıl amacımız, kendimize ürün alır gibi hareket edip önerilerde bulunmak. Çoğu zaman yanlış anlaşılıyor tabi.
 
Steelseries önerenler bence hata ediyor! Hiçte hor kullanmadım. Servisin üzüp üzmeyeceği beni ilgilendirmez, çünkü hiçbir servisin üzmemesi lazım. Hemen bozulan bir klavye dandiktir. Logitech kullandım o kadar sıkıntısız.
 
SteelSeries önerenler bence hata ediyor! Hiçte hor kullanmadım. Servisin üzüp üzmeyeceği beni ilgilendirmez, çünkü hiçbir servisin üzmemesi lazım. Hemen bozulan bir klavye dandiktir. Logitech kullandım o kadar sıkıntısız.

Servise gönderdiniz mi? Size hatalı ürin gelmiş olabilir. SteelSeries marka ürünlerde bu ve bu gibi sorunların yaşanma ihtimali diğer markalara göre daha az.
 
Daha az bir ihtimal değil. Kaldıki ürün hatalı gelmedi. 1-2 ay sonra bozuldu. Benim gözümde dandik bir ürün olduğundan içini açmaya çalıştım(açamadım ve diğer başka yerine de zarar verdim). Yani yollasam da garanti dışı diye sallayacaklarından gittim logitech klavye altım. Yaklaşık 1 senedir bozulmadı.
 
Bu konuyu sadece sizi uyarmak için açtım. Gamepower kullanmayın. Gamepower marka ürün alacakları uyarın. Ben 3-4 ay önce Gamepower ıcarus mouse aldım. Dün sensör bozuldu. Fiyat olarak 250 TL ödedim. Kalitelidir diye aldım, kötü çıktı. Evet ele oturması, rahatlığı, üstündeki kaplama gayet iyi. Ancak 250 TL ödediğim mouse 3-4 ay sonra bozuldu. Gamepower kizaru alacaktım vazgeçtim. Gidin paranızı biriktirin SteelSeries alın. Everest bile bu markadan mouse konusunda dayanıklıdır.

Everest mouse alın o daha iyi klavye SteelSeries olmalı bence ben Everest gamer mouse aldım memnunum 2 yıldır kullanıyorum.

@Motionless IN White
Ne oldu reis neden kızdın?
 
Hocam 1000 tl lik Razer başına da gelebiliyor... Gamepower kullandığımdan yazmıyorum ama bir markayı hemen kötülemek bu kadar kolay mı?
Hocam mesele o değil. Burada sistem tavsiyesi yaparken bile en iyi ürünü alsan bile sorun yaşama şansın var teknoloji şans işi diyoruz. Evet en sağlam markada bile sorun yaşama şansın var ama bu markalarda sorun çıkma şansı, çıkmama şansından daha fazla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı