Garip huylarınız var mı?

Ağzını açarak yemek yiyenlere bazen fazla kızıyorum, çünkü rahatsız oluyorum. Ancak öyle her açan değil, açtığı gibi gözüne sokmak için daha da sesli yiyen tiplerden bahsediyorum.
Alkol içerken boş boş konuşanlardan.
Sevdiğim şarkıyı dinlerken ailem dışı birisinin beni rahatsız etmesine katlanamıyorum.
Gıcırtı seslerinden nefret ederim, özellikle okul tahtası ve yemek tabağı.
Yemeğimi bilgisayar başında yemez isem asla doyamam, çok tuhaf ama gerçekten böyle. Tabii her seferinde öyle olmuyor.
Ellerini ne olursa olsun yıkamayan kişiler, insanın kendisine saygısı olur be. O pis eller ile nasıl geziyorlar merak ediyorum...
Futboldan nefret etmeme rağmen, yanımda futbol hakkında konuşanlara uyuzum.
Oyun oynarken trolleyenler, bi' gün patlayacağım.
Sosyalde konu açtığım zaman ve üzerine değinerek söylediğim şeylerin tekrar önerilmesi. Örneğin oyun önerisi istiyorum ve adamlara Steam oyunlar linkimi atıyorum, herif bende olan oyunların hepsini öneriyor...
Denize girmeyi de sevmiyorum, sayesinde az yosun yemedim... Ancak Çeşmeye gider isem kesinlikle girerim, orası benim için ayrı bir yer.
Bilgisayarımın toz kapması... Beni delirtiyor, ulan toz kapmasını da engelleyemiyorum. Umarım bir yöntem bulurum, toz filtresi almayı deneyeceğim bakalım.
Renkli kıyafetler giymekten nefret ederim, nedendir bilmiyorum ancak cafcaflı giysileri sevemedim. Tek renk olsun kafasındayım pembe, siyah veya kapalı mavi en çok yakışan renkler.
Son olarak ise, bir türlü oyun bulamamam. O kadar arıyorum buluyorum falan ama hiç para veresim gelmiyor, değer mi değmez mi diye düşünürken daha da isteksiz hale geliyorum...
Alkol harici hepsi bende de var. Hele şarkı dinlerken birinin el kol yapması veya kulaklığımı çıkarıp bir şey söylemesi var ya. Deliriyorum.
Bir de Kurtlar Vadisi'ne ön yargıyla yaklaşıp "Türk dizisi mi izliyorsun sj" diyenleri vurmak istiyorum.
 
Kağıda ve kağıt gibi şeylere tırnağımı dokunduramam ve sürtemem. Sürtersem veya başka biri sürterse tek yapabildiğim tırnaklarımın arasına dişimi sokup etime ve tırnak uçlarına diş atıyorum tabi can yakacak kadar değil. Çok kötü hissediyorum kağıda tırnağımın değmesinden.
Nedense bende de bu var. ☹
 
Eskiden gençken ve cahilken vanalı egzos patlatırdım. Aç kapa düğmeli arabada. Ve arabada sert görünmek için sigara tutardım ağzımda. Sigara yakmam içmem ama sigara tutardım ağzımda. Karamürsel ana yolda egzos patlatıp yarış yaparken. Annem bizim deli geziyor dermiş şakadan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı