Gateron Kırmızı vs Mavi vs Kahverengi vs Yeşil vs Sarı Switch

Red ile yellow çok yakın Switch'ler. İki farkı var onlar da sesleri ve aktivasyon için kullandığınız kuvvet. Yellow'da daha fazla kuvvet uyguluyorsunuz Red'e göre. Pek kuvvet farkı yok. Yellow daha mantıklı diye düşünüyorum çünkü yazı yazarken yanlışlıkla başka bir tuşa basma olasılığınız düşük. Bassanız da biraz daha fazla kuvvet uygulamanız gerekiyor algılaması için. Sadece yazı yazarken olmak zorunda değil, oyunlar için de geçerli.
keychrongaterongpromxstylemechanicalswitchredbluebrowngreenyellowblackwhitespecs-1642068772082.jpeg

Hocam ben hepsinin arasında kaldım. Bana pişman olmayacağım bir Switch önerir misiniz? FPS oyunları oynuyorum. CS:GO Zula gibi. Ama çoğunlukla Fortnite oynuyorum. Çok fazla yazı yazıyorum. Şu an ofis klavyesi kullanıyorum Switch yok ama çok ses çıkarıyor. Bana memnum olacağım Switch önerir misiniz? Teknoloji mağazalarında hiç Switch'li klavye görmedim ben bizim buralarda. Olsa da kutulu oluyor zaten.

Hocam ben hepsinin arasında kaldım. Bana pişman olmayacağım bir Switch önerir misiniz? FPS oyunları oynuyorum. CS:GO Zula gibi. Ama çoğunlukla Fortnite oynuyorum. Çok fazla yazı yazıyorum. Şu an ofis klavyesi kullanıyorum Switch yok ama çok ses çıkarıyor. Bana memnum olacağım Switch önerir misiniz? Teknoloji mağazalarında hiç Switch'li klavye görmedim ben bizim buralarda. Olsa da kutulu oluyor zaten.
Yellow'u seveceğinizi düşünüyorum sizin de. FPS oyunları ve yazı yazmak için uygun, blue ve brown gibi fazla sesli değil. Sesini de sevdiyseniz alın geçin. Fazla takılmayın bence.

Yellow'u seveceğinizi düşünüyorum sizin de. FPS oyunları ve yazı yazmak için uygun, Blue ve brown gibi fazla sesli değil. Sesini de sevdiyseniz alın geçin. Fazla takılmayın bence.

Hocam yellow sanki biraz fazla sesi gibi ama. Video link paylaşacağım şimdi orada çok çıkıyor sesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yellow sanki biraz fazla sesi gibi ama. Video link paylaşacağım şimdi orada çok çıkıyor sesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her yerde farklı çıkıyor işte switch'lerin sesi. Bu yüzden videolara aldanmayın diyorum. Ayrıca videodaki arkadaş klavyeyi tamamen modlamış. Açıklamada da belirtmiş. Kendim de yellow bir klavye kullanıyorum şu an. Sesi hiç böyle değil. Daha çok ince bir foam koyulmuş red switch gibi sesi.

Her yerde farklı çıkıyor işte sesi. Bu yüzden videolara aldanmayın diyorum. Ayrıca videodaki arkadaş klavyeyi tamamen modlamış. Açıklamada da belirtmiş. Kendim de yellow bir klavye kullanıyorum şu an. Sesi hiç böyle değil. Daha çok ince bir foam koyulmuş red Switch gibi sesi.

Hocam sesi çok rahatsız edici mi? Basarken çok yorar mı? Ben çok kafa takıyorum böyle şeylere de. Buradan video paylaşa şanısınız var mıdır?
Videoyu çekip buraya yüklüyorsunuz sonra da bağlantı kopyalayıp paylaşıyorsunuz hocam. Müsait bir zamanda paylaşırsanız sevinirim.

Hocam sesi çok rahatsız edici mi? Basarken çok yorar mı? Ben çok kafa takıyorum böyle şeylere de. Buradan video paylaşa şanısınız var mıdır?
Videoyu çekip buraya yüklüyorsunuz sonra da bağlantı kopyalayıp paylaşıyorsunuz hocam. Müsait bir zamanda paylaşırsanız sevinirim.
Paylaşayım paylaşmasına da öbür videolardan bir farkı olmayacak ki. Bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Basarken yormadığını söyleyeyim. White ve red switch'lerden sonra yellow geliyor basım kuvvetinde attığım tabloya bakarsanız. Sesi rahatsız edici değil. Blue ile kulaklık takılı iken bile daktilo gibi ses geliyor. Bunda kulaklık takılı iken çok az duyuyorum. Kulaklık takılı değilken de dediğim gibi sanki foam yapılmış gibi bir sesi var. Klavyeden klavyeye de değişiklik gösterebilir. Rahatsız edici değil aksine rahatlatıcı bence.

Paylaşayım paylaşmasına da öbür videolardan bir farkı olmayacak ki. Bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Basarken yormadığını söyleyeyim. White ve red Switch'lerden sonra yellow geliyor basım kuvvetinde attığım tabloya bakarsanız. Sesi rahatsız edici değil. Blue ile kulaklık takılı iken bile daktilo gibi ses geliyor. Bunda kulaklık takılı iken çok az duyuyorum. Kulaklık takılı değilken de dediğim gibi sanki foam yapılmış gibi bir sesi var. Klavyeden klavyeye de değişiklik gösterebilir. Rahatsız edici değil aksine rahatlatıcı bence.

Hocam peki tepkimesi hızlı mı? Tablodan çok bir şey anlamadım çünkü yazıyor mu orada tam bilmiyorum.

Actuation Force, yani aktivasyon için gereken güçler yazıyor alt alta. Red ile yellow en hızlılardan. İçiniz rahat olsun.

Hocam o zaman bunu alıyorum sarı anahtar olanı :D

Actuation Force, yani aktivasyon için gereken güçler yazıyor alt alta. Red ile yellow en hızlılardan. İçiniz rahat olsun.

Hocam bir de son sorum olarak sesi red Switch'e benziyor mu? Yoksa daha mı ince ya da kalın?

Hocam o zaman bunu alıyorum sarı anahtar olanı :D

Hocam bir de son sorum olarak sesi red Switch'e benziyor mu? Yoksa daha mı ince ya da kalın?
Benziyor aslında. Biraz daha tok gibi sesi. Red switch stokları bitmiş zaten hocam. Umarım klavyeden memnun kalırsınız ve satın alım sürecinde de bir aksilik yaşamazsınız. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı