Gateron Kırmızı vs Mavi vs Kahverengi vs Yeşil vs Sarı Switch

Benziyor aslında. Biraz daha tok gibi sesi. Red Switch stokları bitmiş zaten hocam. Umarım klavyeden memnun kalırsınız ve satın alım sürecinde de bir aksilik yaşamazsınız. Hayırlı olsun şimdiden.

Eyvallah hocam inşallah en yakın zamanda alırım. Forumda inceleme yapmak için sabırsızlanıyorum :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam son kez yazıyorum :D. Klavyenin sesi buradaki ile aynı değil mi? Videonun sonlarında oynuyor oyunu.

Son düzenleme:
Blue tamam da red Switch o kadar sesli bir Switch değil. Brown Red'den daha sesli.

Konuya gelirsek tamamen zevk işi Switch seçimi. Clicky bir Switch istiyorsanız Blue, tactile için brown, linear için yellow ve red Switch'ler tercih edilebilir. Ses konusunda bunlar arasında en sesli olanları Blue ve brown. Videolarda pek anlaşılmıyor. Kullanılan ekipmana, mikrofonun yakınlığına göre değişiyor.
Bu video daha açıklayıcı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yellow Switch'in basış hissiyatını ve sesini daha çok seviyorum ben mesela. Kimisi de brown seviyor üstteki arkadaş gibi. Siz de hangisinde memnun kalacağınızı düşünüyorsanız ona göre seçim yapın. FPS oyunları için genelde linear Switch'ler tercih edilir. LoL gibi oyunlar için Blue Switch'ler, uzun yazılar yazanlar(makale, kod vs.) Da brown tercih ediyor.

Dopru demişsiniz hocam. Brown red ve Blue Switch kullanan birisi olarak redin sesi bana daha tok gelmişti.

@Kiznaiver @gktu hocam red Switch sesi mi daha ince yoksa sarı Switch mi? Sesi mavi Switch gibi birazcık ince olsun istiyorum da. Stoklara kırmızı da gelmiş ondan soruyorum. Hangisi daha incedir siz kullanmışsınız daha iyi bilirsiniz hocam.

@Kiznaiver @gktu hocam red Switch sesi mi daha ince yoksa sarı Switch mi? Sesi mavi Switch gibi birazcık ince olsun istiyorum da. Stoklara kırmızı da gelmiş ondan soruyorum. Hangisi daha incedir siz kullanmışsınız daha iyi bilirsiniz hocam.
Red daha ince diyebilirim. Yellow daha tok.

Eyvallah hocam inşallah en yakın zamanda alırım. Forumda inceleme yapmak için sabırsızlanıyorum :D

Hocam son kez yazıyorum :D. Klavyenin sesi buradaki ile aynı değil mi? Videonun sonlarında oynuyor oyunu.

Sesinin en çok benzediği yerlerden biri bu video olmuş ama mikrofon kalitesi berbat. Anlaşılmıyor. Bazı yerlerde çok yüksek çıkmış sesi bazı yerlerde çok düşük. O linklediğim video en benzeri.

Red daha ince diyebilirim. Yellow daha tok.

Sesinin en çok benzediği yerlerden biri bu video olmuş ama mikrofon kalitesi berbat. Anlaşılmıyor. Bazı yerlerde çok yüksek çıkmış sesi bazı yerlerde çok düşük. O linklediğim video en benzeri.

Hocam yeşil Switch oyunculara özel üretilmiş Switch diyorlar. Blue Switch'in oyunculara özel versiyonu olarak. Doğru mudur? Çünkü attığınız videoda oda hoşuma gitti.

Hocam yeşil Switch oyunculara özel üretilmiş Switch diyorlar. Blue Switch'in oyunculara özel versiyonu olarak. Doğru mudur? Çünkü attığınız videoda oda hoşuma gitti.
İlk kez duyuyorum. Alakası yok bildiğim kadarıyla. Başka bir üreticinin green switch'i olabilir. Clicky bir switch olsa da tactile gibi hissettiriyor. Linear clicky bir switch. Ayrıca klavyeyi kullanırken yan odadan silah sıkıyormuşsunuz gibi duyulabilir. Şaka bir yana blue'dan daha da sesli bir switch. Rahatsız eder.

İlk kez duyuyorum. Alakası yok bildiğim kadarıyla. Başka bir üreticinin Green Switch'i olabilir. Clicky bir Switch olsa da tactile gibi hissettiriyor. Linear clicky bir Switch. Ayrıca klavyeyi kullanırken yan odadan silah sıkıyormuşsunuz gibi duyulabilir. Şaka bir yana Blue'dan daha da sesli bir Switch. Rahatsız eder.

Hocam Heumrage Razer yeşil Switch kullanıyor. Yayınlarda zaten klavye sesi çok geliyor burada olduğu gibi:

Hocam Heumrage Razer yeşil Switch kullanıyor. Yayınlarda zaten klavye sesi çok geliyor burada olduğu gibi:

@Kiznaiver
Hocam ses benim için sorun değil. Şu an kırmızı ve mavi arasında gidip geliyorum. Mavide o lak lak sesi çok güzel geliyor. Kırmızıda daha soft ses olduğu için güzel geliyor. Arada kaldım. Sarı için de biraz kaba geldi sesi hocam.

Son düzenleme:
Hocam geç gördüm kusura bakmayın, red daha tiz bence.

Sıkıntı yok hocam. Şu an mavi ile kırmızı arasındayım. Zaten son mesajda belirttim. Müstakil evdeyim o yüzden komşularla sıkıntım olmaz mavi Switch alırsam. Şu an videolarını izliyorum mavi ile kırmızının.

Sıkıntı yok hocam. Şu an mavi ile kırmızı arasındayım. Zaten son mesajda belirttim. Müstakil evdeyim o yüzden komşularla sıkıntım olmaz mavi Switch alırsam. Şu an videolarını izliyorum mavi ile kırmızının.

Hocam klavye sesine katlanabilecekseniz mavi, biraz daha sert ve tok bir ses çıkması için red tercih edebilirsiniz. Ben şu an Blue Switch kullanıyorum ve sesi hoşuma gidiyor, ancak hocam Blue Switch bir klavye alacaksaniz kesinlikle kaliteli alin yoksa ses daktilo gibi degilde klavyeye vuruyormussunuz gibi cikar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı