Gateron Kırmızı vs Mavi vs Kahverengi vs Yeşil vs Sarı Switch

Hocam klavye sesine katlanabilecekseniz mavi, biraz daha sert ve tok bir ses çıkması için red tercih edebilirsiniz. Ben şu an Blue Switch kullanıyorum ve sesi hoşuma gidiyor, ancak hocam Blue Switch bir klavye alacaksaniz kesinlikle kaliteli alin yoksa ses daktilo gibi degilde klavyeye vuruyormussunuz gibi cikar.
Bunu alacağım hocam.

Bunu alacağım hocam.

Modeli falan efsane duruyor hocam, kronik sorunu var mı kontrol edin bence.

Modeli falan efsane duruyor hocam, kronik sorunu var mı kontrol edin bence.

Hocam ben bir şey alacağım zaman çok arada kalıyorum. Şu an kırmızı ve mavi Switch arasında gidip geliyorum. Hayatımda hiç kullanmadığım için bilmiyorum nasıl hissi var.

Hocam ben bir şey alacağım zaman çok arada kalıyorum. Şu an kırmızı ve mavi Switch arasında gidip geliyorum. Hayatımda hiç kullanmadığım için bilmiyorum nasıl hissi var.

Hocam Blue Switch daha hafif ona göre yani basmak daha kolay bunun hem avantaji hem dezavantaji var red daha sert ona gore.

Hocam Blue Switch daha hafif ona göre yani basmak daha kolay bunun hem avantaji hem dezavantaji var red daha sert ona gore.
Bu mavi olanın ses tesi 2:35
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kırmızı olanın ses tesi 1:12
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Blue daha güzel geldi hocam.

Videolar o kadar yanıltıcı ki blue'nun sesi red'den daha az çıkıyor kıyaslayınca. Bir mağazada deneme olasılığınız yok mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı