Nedense şu an pek bir derdim yok.
Neredeydin?
Forum dökülüyor, benim de pek mesaj yazasım gelmiyor. @Samotne Ciasteczka da bıraktı zaten.Forum sıkıcı gelmeye başladı, günde 1-2 mesaj yazıyorum.
Bu konuyu görünce de yazasım geldi.
Tek derdiniz bu olur umarm.Mouse'umun şarzı bitiyor. Başka derdim yok çok şükür.
Okul notları düzeltilir hocam relax."Sağlık" dersinin sözlüsüne 50 verilmesi. İşlemediğimiz, öğrenmediğimiz.
İlginç.
Maalesef benimde arkadaşım pek yok. Olanları kaybettim.Hiç konuşacak kimsem yok ailem dışında beni çok üzüyor bu.
(Edit: Genelde böyle olduğumda PC'ye sarılırım ama LGS'ye az kaldığı için oturduğum gibi.
Bir darlıyor ailem daha da çok canım sıkılıyor. Dışarı çıksam yasak yasak corona pek de umrumda
Değil.)
Platonik mi? Yani senin onu sevdiğini biliyor mu?2 yıldır aynı kızı seviyorum ve o beni sevmiyor.
Alırsınız hocam relax.Yarın 2 tane sınavım var ve hiç çalışmadım. Bu gece 2'ye kadar çalışırım artık. 50 alsam şükredeceğim.
Forum dökülüyor, benim de pek mesaj yazasım gelmiyor. @Samotne Ciasteczka da bıraktı zaten.![]()
Forum dökülüyor.
Sağlam bilgisayar, keşke 2070 max-q olmasaydıAcer Predator'e aşık oldum.
Helios 300.
Hocam LGS değil ben lise 2'yim. Şehrimde bulunan bir okulun sınavı bu.Hocam LGS gibi bir sınava aylardır düzgün çalıştıysanız boşverin bir hafta da çalışmayıverin. Sınava olabildiğince rahat girmeye çalışın bunun çok etkisi var. Başka diyebileceğim bir şey yok sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.