Gnu/Linux distrolarının tüm alt başlıkları

hacker_127

Hectopat
Merhabalar, Gnu/Linux bölümünün tüm alt başlıklarına en kısa yoldan nasıl ulaşabilirim acaba, bu şekilde tek tek içeri girip bakmak ciddi zaman alıyor.

En azından Arch tabanlı olanlar bir tarafa, Debian tabanlı olanlar bir tarafa diğerleri de bir tarafa olacak şekilde minimuma indirilebilirse daha faydalı olacağı kanaatindeyim.

Merhabalar, Gnu/Linux bölümünün tüm alt başlıklarına en kısa yoldan nasıl ulaşabilirim acaba, bu şekilde tek tek içeri girip bakmak ciddi zaman alıyor.

En azından Arch tabanlı olanlar bir tarafa, Debian tabanlı olanlar bir tarafa diğerleri de bir tarafa olacak şekilde minimuma indirilebilirse daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
Buraya gel, Ctrl + F yapip istedigin distroyu ara:
Screenshot_2022-03-14_22-39-06.png

O seni yonlendirir :)

Dünya Kadar Debian Tabanlı distro var hocam her birinin uygulamaları yükleyicileri falan faklı ( bazıları böyle ) o yüzden bence böyle daha iyi

Buraya gel, Ctrl + F yapip istedigin distroyu ara:
Eki Görüntüle 1332284

O seni yonlendirir :)
Olabildiğince hızlı yeni sekme açan Via tarayıcı ile geziniyorum, her gün veya her hafta malesef rutin hale getiremiyorum, bahsettiğiniz arama daha da uzatır işimi ve de pek işime yaramaz, benim tüm alt başlıkları görebilmem gerek gezinirken.

GNU/Linux'un olduğu site uzantısını kısayollara ekleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı