Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

GTA serisi hiçbir zaman gerçekçilik üzerine olmadı. Cebinizden roketler ve yüz tane farklı silah çıkarabiliyorsunuz. Eğer oyunu çok gerçekçi yaparsalar oynanışı kısıtlayacaktır ve oyunu olduğu gibi seven kişileri etkileyecektir. GTA IV oynarken direklere çarptığınızda farklı bir galaksiye uçmak bile sinir bozucu olabiliyordu.

Bu olay RDR2 de biraz değişti elimize alabileceğimiz silahlar kısıtlandı at üzerinden istediğimiz silahı alıyorduk belki bu oyundada araba üzerinden ya da silah çantası ile alabileceğimiz silah sayılarını arttırabiliriz ama RPG gibi ağır silahlar arabadan alınır falan bunu yapmak zor değil.

Bu olay RDR2 de biraz değişti elimize alabileceğimiz silahlar kısıtlandı at üzerinden istediğimiz silahı alıyorduk belki bu oyundada araba üzerinden ya da silah çantası ile alabileceğimiz silah sayılarını arttırabiliriz ama RPG gibi ağır silahlar arabadan alınır falan bunu yapmak zor değil.
RDR2 sinematiksel eğlenceyi değil gerçekçiliği ön planda tutan bir oyundu ve GTA 4 ile aynı firma yapmıştı zaten oyunu. O yüzden RDR ile GTA karşılaştırmayın.

1701762653702.png

Babalar bu ne hız?

Gta 4 tarzı ezilme sistemini geri isterdim ben, ya da Gta 4 teki daha ağır daha “gelişkin” euphora motorunu.
GTA 4'ten sonra o soft body physics'i BeamNG Drive'da gördüm. Abartılı olmayacak şekilde GTA 6'ya geri dönerse tadından yenmez 👌🏻Aşırı realizm sevmeyen ile seven arasını umarım tuttururlar.

Olmasın. O tarihe kadar yaşayacak mıyız bilmiyorum, çıksın da hevesimizi alalım.

GTA 7 çıktığında ben muhtemelen 45 yaşını göreceğim bir sonraki oyunu GTA 6'dan 10 yıl sonra çıkartırlarsa :)
Ben üzülüyorum bu arada çıktığı için. 5 oynamaya başladım aktif olarak 2 ay sonra fragman çıktı. Rockstar ne yapıyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı