GTA 6 çıkışı yakındır!

Gta 6 hemen çıkmaz. En erken 2025 gibi. Rdr2 bile 7 yılda geliştirildiyse. Ha tabi rdr2 gibi ayrıntılı yapmazlarsa bilemem. Ama rockstarın gta 6 yı rdr2 nin de üstünde bir şey yapacağını düşünüyorum.
 
GTA V Online'de çok fazla hile var oynanmaz hale gelmiş belli ki Rockstar ipin ucunu bırakmış. Bu 2023 içinde bekliyorum GTA 6'yı çok yüksek ihtimal çıkış yapar çünkü GTA 4'te de böyle olmuştu.

Selam. GTA 4 le konunun bir alakasi yok. Eski oyunda ne olduysa bunda da o olacak diye bir şey yoktur. Ve hile olsa da GTA 5 oynaniyor hile olmasa da. Soruya gelirsek GTA 6 2024'den once her iddasina varimki cikis yapmaz. Sadece bos beles duyurular yapilir.
 
Rockstar gibi bir firma hayatta yazın oyun çıkarmaz. Ekim-Kasım gibi çıkarırlar ancak.

Hocam GTA 5'i 5 yılda yaptılar, GTA6'yı 9 yılda yapamadılar, oyunu yapmaya mı üşeniyorlar ya da çok iyi grafikler ile mi çıkacak oyun vallahi bilemedim.
 
GTA 5 günlük sadece Twitch'te 300.000 izlenme alıyor, başka platformlarda bu oyunun yayınını yapan, video çeken, ve deli gibi bu oyunu7/24 oynayan insanlar var, kolay kolay GTA 5'i kapatalım artık GTA 6 oynasınlar gibi bir saçmalık yapmazlar, bakın oynamıyorlar demıyorum ama GTA 4 oynayan insan sayısı nerede GTA 5 nerede, GTA 5'i GTA 4 gibi arka plana atılacak oyun olarak şu an için görmezler. Ne zaman çıkabilir derseniz 2025 ve sonrası muhtemel.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı