GTA 6'nın İstanbul'da geçmesi için kampanya

Ülke olarak tek derdimiz Gta'nın İstanbul'da geçmesiydi zaten. Keşke bizim yaptığımız İstanbul'da geçen bir oyuna destek verebilsek, ama bu gidişle zor gözüküyor. Kampanyayı yapan ve destek veren arkadaşların inancına hayran kaldım bu arada. Böyle devam.:uyan:
 
İstanbul gereksiz bir şehir mi?

GTA 5 in en çok Amerika'da satıldığını düşünürsek ve oyunu satın alanların kaç tanesinin hayatında İstanbul'u duyduğunu düşününce gereksiz geliyor ayrıca nefret ediyorum İstanbuldna konu dışıda olsa insanın hayat enerjisini emen bir şehir mutlu mutlu evden çıkıyorsun işe okula gideceksin 2 km ileride bile olsa uzun sürüyor ve tüm insanlar mutsuz ve ofansif.
 
Kampanyayı başlatanların amaçlarının sadece takipçi çekmek olduğunu düşünüyorum yoksa eminim ki onlarda biliyorlardır boşa kürek çektiklerini.
 
Oyunları satın almak yerine ''Bu oyuna bu kadar para verilir mi?'' niyetiyle korsana bodoslama dalan bir ülkenin şehrini bırak bayrağını bile yapmazlar. Yani kısacası boşa çabalamayın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı