Günde 10-12 saat uyumak normal mi?

Saat 8'e alarm kurun, saçma sapan gürültülü bir şey olsun. (Horoz sesi gibi.) Telefonu da yataktan uzak, odanın bir yerine koyun. Ayağa kalktığınız zamanda gidip duş alın veya yüzünüzü yıkayın. İsteğe bağlı sade kahve için birde.
Zamanla vücut alışır.

Yetişkin ve genç biri için 7-8 saat dedikleri gibi iyi. Az uyku gözlerde yorgunluk, fazlası ise vücut olarak yorgunluk ve bitkinlik veriyor bende de. Kötü uyku aynı zamanda depresyonunuzu arttırır.

Saat 8'e alarm kurun, saçma sapan gürültülü bir şey olsun. (Horoz sesi gibi.) Telefonu da yataktan uzak, odanın bir yerine koyun. Ayağa kalktığınız zamanda gidip duş alın veya yüzünüzü yıkayın. İsteğe bağlı sade kahve için birde.
Zamanla vücut alışır.

Yetişkin ve genç biri için 7-8 saat dedikleri gibi iyi. Az uyku gözlerde yorgunluk, fazlası ise vücut olarak yorgunluk ve bitkinlik veriyor bende de. Kötü uyku aynı zamanda depresyonunuzu arttırır.
Yine uyudum.

Alarm çalarken uyudunuz?

Yani alarma rağmen uyanmıyorsanız, uyuyacağınız varmış demek ki. 5-10 alarm kurun ve hepsi farklı bir ses olsun, gene uyursanız iyi uykular artık. Ne diyelim...

15 yaşındayım. Gece saat 01:39'da uykuya dalıyorum öğlen ise yaklaşık 14:30 veya 15:20 gibi kalkıyorum. Ayrıca odamı yukarı Kat'a çıkardım. Kalktığımda kendimi hâlâ yorgun yalnız hissediyorum. Yatarken içimde boşluk hissi oluşuyor, üzülüyorum. Pencereler falan kapalı ve klima açık. Yaklaşık 10-12 saat uyuyorum. Sizce normal mi?

Eğer hayatını yaşamak istersen günde 4 saat uyku yeter ama dersen hem yaşayım hem uyuyayım 7 saat iyidir 5 yıldır 4 saatlik uyku ile yaşıyorum bence gayet iyi (sabah 5 gece 1 uyku düzenim her gün işe gidip geliyorum zaten bir yandan öyle)

O değil uyanıyorum iki dakika dinleneyim diyorum uyuyorum direk.

Hocam okulda uyumayı seviyorsun anladığım kadarıyla benim de senin gibi arkadaşım var 5 dakika yatağa uzanip gelıyorum der 10 saat uyur geri gelir siz gene iyi 10 12 saat falan uyuyorsunuz benim arkadaş 10 saat uyuyor uyanıyor bir 10 saat daha uyuyor :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı