Gereğinden fazla uyuduğun için yorgun/uykulu hissetmen normal. 8-10 saat uyku iyidir senin yaşın için.15 yaşındayım. Gece saat 01:39'da uykuya dalıyorum öğlen ise yaklaşık 14:30 veya 15:20 gibi kalkıyorum. Ayrıca odamı yukarı Kat'a çıkardım. Kalktığımda kendimi hâlâ yorgun yalnız hissediyorum. Yatarken içimde boşluk hissi oluşuyor, üzülüyorum. Pencereler falan kapalı ve klima açık. Yaklaşık 10-12 saat uyuyorum. Sizce normal mi?
8 Saat üstü uyku ergenlik dönemiyle beraber her yetişkine zarar. 6 saat altı ile 8 saat üstü uykunun zararlı olduğunda çoğu doktor hemfikir. İdeali 7 saat diyelim, 10-12 saat inanılmaz kötü.
Makine misin hocam?Tatil olduğu için normal, ben gece 2-3-4-5-6 gibi uyuyup öğlen 2-3 gibi kalkıyorum.
Olsa keşke olmuyor.Bende aynı şekil hocam. 7-8 saat uyumak en iyisi.
Derste çalışıyorum arada sırada.Gereğinden fazla uyuduğun için yorgun/uykulu hissetmen normal. 8-10 saat uyku iyidir senin yaşın için.
15 yaşındayım. Gece saat 01:39'da uykuya dalıyorum öğlen ise yaklaşık 14:30 veya 15:20 gibi kalkıyorum. Ayrıca odamı yukarı Kat'a çıkardım. Kalktığımda kendimi hâlâ yorgun yalnız hissediyorum. Yatarken içimde boşluk hissi oluşuyor, üzülüyorum. Pencereler falan kapalı ve klima açık. Yaklaşık 10-12 saat uyuyorum. Sizce normal mi?
Olmuyor.Sağlıklı değil en fazla 8 saat uyuman lazım.
Nesi iğrenç mesela?İğrenç normal değil.
Hocam 10-12 saat uyumak normal değil, 8 saat uyumak sağlığınız açısından daha iyi.15 yaşındayım. Gece saat 01:39'da uykuya dalıyorum öğlen ise yaklaşık 14:30 veya 15:20 gibi kalkıyorum. Ayrıca odamı yukarı Kat'a çıkardım. Kalktığımda kendimi hâlâ yorgun yalnız hissediyorum. Yatarken içimde boşluk hissi oluşuyor, üzülüyorum. Pencereler falan kapalı ve klima açık. Yaklaşık 10-12 saat uyuyorum. Sizce normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.