Haksız Owerwatch VAC ban

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-Tragedy

Centipat
Dün 14:00'da Steam'a girdiğimde oyundan Owerwatch VAC banı aldığımı öğrendim. Kimseye yalan borcum yok inandırmaya da çalışmayacağım. İsteyen inanır, istemeyen yazmasın uğraştırmasın. Ne hile kullandım ne de başka bir program indirdim. Şimdi derler indirdin Steam Discord, TS ve Spotify harici hiçbir şey yok, en ufak bir şey. Oyun olarak da PUBG ve CS yüklüydü. Zaten neyse ban yedim gereksiz yere açılabilir mi? Steam desteğe güzel bir dille anlattım (İngilizce) 5 6 saat oldu. Sizce açılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yanlış bir durum olduğunu düşünüyorsan Steam Destek ile iletişime geç. Burada sana kimse yardımcı olamayacak maalesef.

Ben anlamıyorum ki bu VAC yiyen insanlar neden konu açıyor ve neden bazı insanlar bu insanların başına gönüllü sherlockluk yapıyor, varan 1 varan 2 diye sıralıyor. Cidden zamanınızı daha iyi harcayabilirsiniz.

Ben şahsen kronik hileci olup sağda solda "durup dururken VAC yedim" tarzı konular açan insanların "sosyopat" olduğuna inanıyorum. İstisna olamaz mı olabilir fakat %99.9'u bariz hileci, gelip burada yapış yapış garibanizm yapmaya çalışıyorlar.

Zaman harcayacak daha iyi şeyler olduğu doğru ama bu tür kronik yalancıların akıl yapıları nasıl çalışıyor bir nebze anlayabilirsem hayatta belki bir gün işime yarar diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle Overwatch ile VAC sisteminin bir alakası olmadığını belirterek başlayalım. Yani Overwatch VAC ban diye bir şey yok. Eğer oyundayken Overwatch uyarısı alıyorsanız ve hesabınızda VAC yasağı varsa (ki öyle görünüyor) her iki anti-hile tarafından yasaklama almışsınız demektir. Bu tür yasaklamaların da hatalı olma ihtimali benim milyoner olmam kadar imkansızdır.

Eğer direkt VAC yasaklaması aldıysanız yanlış olma ve kaldırılma ihtimalinin de çok düşük olduğunu belirtmek isterim.

@ahmetdurmus.16

Sen hala utanmadan konuşuyor musun? O kadar hesabını ifşaladım yetmedi mi? Bak ismini değiştirdiğin hesabı tekrar görsele ekliyorum. Yakında VAC yasağına dönüşünce görüşeceğiz seninle. Tabii oyunbozanlıktan dolayı şutlamadılarsa.

Elli kere değişsen de bulup atacağım o hesabı. Kaçarın yok.

Güncel hesabını da şuraya tekrar ekliyorum; Steam Community :: RahmetFlex

Boşuna isim değişikliği yapma. Yine bulup ekleyeceğim.

hesabımın ifşa edilmesi. (Bunlara kimsenin hakkı yoktur)

Hesabının değil, hesaplarının. Kendine haksızlık ediyorsun. 5 tane hesapta türlü türlü yasaklama almışsın bir de haksız yere yasaklandım diyorsun. Senin gibileri de ifşa etmeyi boynumun borcu olarak görüyorum. İnsanlarla dalga geçiyorsun resmen.

Rankıma göre iyi biriyim o yüzden bana hile deniyor.

VAC sistemi tanımlanabilir hile tespiti yapan bir yazılımdır. İstersen Global Elite ol, istersen her oyunda sis arasından, duvar arkasından adam vur. Yine de VAC yasağı almazsın. VAC sistemi senin oyundaki peeformansına göre ve raporlara göre hareket etmez.

@UBerk

Bu kadar yumuşak davranmayın hocam. 5 tane hesaptan yasaklama alan biri neden tekrar yasaklandığını sizden bizden iyi biliyor. Bunlar yüzünden oyundan zerre kadar zevk almıyor insanlar.

Bunlar derken konu sahibini tenzih ediyorum. Kimden bahsettiğim ortada gerçi.
@ahmetdurmus.16

Bak ne buldum?

Buyrun, sıcak sıcak. Yeni fırından çıktı. Hadi gel de haksız yere aldım de.

@UBerk

İnanmayın hocam bunlara. Arkadaş hile kullanmayı hobi haline getirmiş.
@ahmetdurmus.16

Hayır. Sıkıntı olur mu ki?

6 hesaptan yasaklama almışsın. Sıkıntı olup olmayacağını çoktan anlamış olman gerekirdi. Kaldı ki son hesabın daha yeni yasaklama almış. Eğer cidden hile kullanmadığını iddia ediyorsan sistemdeki kalıntılardan dolayı yasaklama alıyorsun demektir.

Yalnız Overwatch'a düşebilmen için oyundayken hile yapman gerekir. Overwatch sistemi sistsmdeki kalıntıları tarayamaz. VAC sisteminde ise durum farklı.

Sistemine temiz bir format at ve bir daha hile kullanma.

Benim 12 senelik hesabımda tek bir yasaklama yokken sen zincirleme yasaklama alıyorsun. Durduk yere kimse yasaklanmaz. Kaldı ki hatalı yasaklamaların bile kendince bir sebebi var.

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20200502-035607_Samsung Internet.jpg
    SmartSelect_20200502-035607_Samsung Internet.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Hayır. Sıkıntı olur mu ki?
3 ihtimal var. Ya hile kalıntıları yüzünden VAC yediniz ya da hile kullandığınız hesaplarla aynı telefon numarasını kullanıyor hesap. Ya da gerçekten hile kullandınız.
Bunlardan başka bir ihtimal yok. Yani emin olun buradaki insanların amacı sizi kırmak, küçük düşürmek ve yalancı çıkarmak değil. Aksine size yardim etmek. Emin olun kimse 40 vurunca VAC yemez, Overwatch yiyebilir %1 ihtimal.

Son düzenleme:
Konu sahibinin Owerwatch Banı, VAC Ban'a dönmüş. Eh darısı diğer hilecilerin başına 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı