1.3vvti
Hectopat
- Makaleler
- 1
30.12.19 tarihinde satın aldığım laptop bozuldu. Servise yönlendirdim. Ürünün fabrikasyon hatalı olduğu söylendi doa kapsamında doa iade raporu verildi. 8 Haziran'da raporu hepsiburada.com'a gönderdim. 10'unda teslim alındı. Bugün 21'i ve iadem reddedilmiş gözükmekte. Müşteri hizmetlerini aradığımda ürünün Hepsiburada'ya ulaşmadığı, söylendi. Bu işi bilmediklerini böyle durumlarda iade raporunun müşteriye verilip bozuk ürünün serviste kaldığını, türçe bilen herkesin iade raporunu okuyup anlayacağını söyledim. Özür dileyip benden ASUS servisinin adını aldılar. (ASUS smsinfocomm). Ürünü servisten istemek Hepsiburada'nın görevi. Genel müdürlüğe yazı gönderildiğini pazartesi işleneceğini vs söylediler. Demem o ki iade raporumu okuyup servisten ürünü isteme gereksinimde bulunmamış Hepsiburada. Ben mağdurum 2-3 aydır bilgisayar kullanamıyorum. Son 3 haftadır da iade durumunun sizin keyfinizi bekliyorum. Bu hafta içinde bu sorunlar çözülüp iadem yapılmazsa hakkımı yasal mercilerde arayacağım. Sizlerin de başına böyle bir şey gelmiş miydi? İmla için kusura bakmayın 9.000TL ile uğraşıyorum. Resmen psikolojim bozuldu.
Son düzenleyen: Moderatör: