Hepsiburada iade rezaleti

1.3vvti

Hectopat
Makaleler
1
30.12.19 tarihinde satın aldığım laptop bozuldu. Servise yönlendirdim. Ürünün fabrikasyon hatalı olduğu söylendi doa kapsamında doa iade raporu verildi. 8 Haziran'da raporu hepsiburada.com'a gönderdim. 10'unda teslim alındı. Bugün 21'i ve iadem reddedilmiş gözükmekte. Müşteri hizmetlerini aradığımda ürünün Hepsiburada'ya ulaşmadığı, söylendi. Bu işi bilmediklerini böyle durumlarda iade raporunun müşteriye verilip bozuk ürünün serviste kaldığını, türçe bilen herkesin iade raporunu okuyup anlayacağını söyledim. Özür dileyip benden ASUS servisinin adını aldılar. (ASUS smsinfocomm). Ürünü servisten istemek Hepsiburada'nın görevi. Genel müdürlüğe yazı gönderildiğini pazartesi işleneceğini vs söylediler. Demem o ki iade raporumu okuyup servisten ürünü isteme gereksinimde bulunmamış Hepsiburada. Ben mağdurum 2-3 aydır bilgisayar kullanamıyorum. Son 3 haftadır da iade durumunun sizin keyfinizi bekliyorum. Bu hafta içinde bu sorunlar çözülüp iadem yapılmazsa hakkımı yasal mercilerde arayacağım. Sizlerin de başına böyle bir şey gelmiş miydi? İmla için kusura bakmayın 9.000TL ile uğraşıyorum. Resmen psikolojim bozuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabır gerektiren işler bunlar. Benim Aliexpress den aldığım ekran kartı bozuk çıktı, iade kabul edildi tam yollayacağım derken 100TL kargo parası çıktı. Mailler, görüşmeler falanlar filanlar derken 5 ay sonra iade paramı alabildim sonuna :D Hem de 2 tane iade parası :D

Burada değişimi sağlaması gereken yetkili servis. Aldığınız satıcı değil.
Değişim değil iade istediğim için iade raporu verildi. Parayı alan Asus değil, hepsiburada.com'dur.
Sabır gerektiren işler bunlar. Benim Aliexpress den aldığım ekran kartı bozuk çıktı, iade kabul edildi tam yollayacağım derken 100TL kargo parası çıktı. Mailler, görüşmeler falanlar filanlar derken 5 ay sonra iade paramı alabildim sonuna :D Hem de 2 tane iade parası :D
Cidden uğraştırıyorlar hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı