- Makaleler
- 9
Daha fazla
Garip cidden bu kadar para verip böyle bir durum yaşamak.İnanın orda bile bu tarz sorunlar yaşıyanlar mevcut. Şans işi.
Katılıyorum. Amazon.com.tr çoğu konuda yardımcı oluyor. Ayrıca üründe sorun olunca çok iyi ilgileniyorlar. 3 yıl önce Tüketici Hakem Heyeti kararı ile zar zor paramı almıştım HB'den.Müşteri kaybediyorlar başka bir şey değil.
Bekleyeceğim mecbur, salı günü belli olacak ne yapacakları. İade olursa sistemi toplarken itopyadan alacağım tüm parçaları, zaten mağazaya gideceğimden dolayı sıkıntı yaşayacağımı pek sanmıyorum. İndirimde diye hepsiburadadan almıştım ama...Şöyle bir durumda olabilir.
İade edilmiş bir ürün olup tekrardan satışa da girmiş olabilir.
Servis süreci yaşayıp sonrasında tekrardan satışa girmiş bir üründe olabilir.
MSI ekran kartlarında bu durum çok oluyor.
Zamanında 1080 Ti almıştım. CW sorunu yüzünden iade ettim.
Başka bir ürün bulmuştum. Mağazaya gidip kontrol ettiğimde seri numarasından servis süreci yaşadığını öğrendim mesela.
Bunun tek sebebi koruma etiketi olmayışından alakalı oluyor. Normalde iade edilmiş, servis süreci yaşamış ürünler direk yurt dışına gitmesi gerek. Ancak bizim ülkemizde bu böyle olmuyor. Yeniden raflara girme durumu oluyor koruma etiketi mevcut olmayan ürünlerde.
Hepsiburada'nın bu kaçıncı vukuatı sayamadım. Geçmiş olsun.
Hepsiburada üzerinden alması bunun HB'nin suçu olduğunu göstermez. Bu satan tedarikçinin suçu olabilir. Ama herhangi bir tedarikçi yoksa yani HB satıyorsa bu HB nin suçu olur.Hepsiburada'nın bu kaçıncı vukuatı sayamadım. Geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.